550zl, usg i test pappaDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
reklama
Sikorka91
Fanka BB :)
U mnie 360 złDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Ellie2021
Ja też zawsze miałam usg, czy to w ciąży czy jak szlam po prostu z inną sprawą do ginekologa. Dlatego byłam w szoku jak tutaj dziewczyny pisały, że nie mają usg. Dla mnie wizyta bez usg to jak nie wizyta, właściwie nic się nie wie przecież...W ogóle, to ja chyba mam szczęście. Bo nawet jak przed ciążą chodziłam do przypadkowych lekarzy w LuxMedzie i mowilam, że chciałabym się upewnić, czy wszystko u mnie w porzadku, to zawsze sami zapraszali na USG. Owszem, nawet tych „na już” sprawdzałam na znanymlekarzu, ale serio, praktycznie za każdym razem było okej albo bardzo dobrze nawet.
650 zł usg prenatalne plus krew na pappaDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
@Ellie2021 jestes już po wizycie?
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, co polecacie na wzdęcia? Ledwo moge dotknąć brzucha tak sie napompowal i strasznie boli
450 zł test pappa plus usg . U nie można wybrać tylko jednego , trzeba zrobić razem.Dziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Może herbata miętowa? Jak nie byłam w ciąży pomagał espumisan ale nie wiem czy to można w ciąży jeść.Dziewczyny, co polecacie na wzdęcia? Ledwo moge dotknąć brzucha tak sie napompowal i strasznie boli
Słabo pomogę
KarolinaDD
Dziewczyny, co polecacie na wzdęcia? Ledwo moge dotknąć brzucha tak sie napompowal i strasznie boli
Ja mam tez z tym problem od pewnego czasu. Pije maślanki i kefiry i pomaga
reklama
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Jeny, mam nietolerancję laktozy wiec odpada, chyba umarłabym na toalecieJa mam tez z tym problem od pewnego czasu. Pije maślanki i kefiry i pomaga
Podziel się: