martini87
Fanka BB :)
A od kiedy jest możliwe wychwycenie płci, od którego tygodnia?Ja też jutro będę się umawiać.bede chciała robić tak w 13+.... Może będzie płeć już widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od kiedy jest możliwe wychwycenie płci, od którego tygodnia?Ja też jutro będę się umawiać.bede chciała robić tak w 13+.... Może będzie płeć już widać
jasne a kiedy rodziłaś w tych szpitalach?Chętnie powiem Ci o moich porodach na Polnej i na lutyckiej ale to już wolę na zamkniętym wątku.
W pierwszej ciąży 11+5 lekarz mi mówił że synA od kiedy jest możliwe wychwycenie płci, od którego tygodnia?
na polnej 2018 a na lutyckiej 2020jasne a kiedy rodziłaś w tych szpitalach?
U mnie kurczę na tych pierwszych prenatalnych to raz się sprawdziło a raz nie więc nawet jak usłyszę jakieś podejrzenia co do płci to chyba jeszcze nie uwierzę. Fajnie by już było wiedzieć kto tam siedzi w brzuchuW pierwszej ciąży 11+5 lekarz mi mówił że syn
A od kiedy jest możliwe wychwycenie płci, od którego tygodnia?
Dostałam fajne foto jakby "siedzące" i było wszystko widać ja idę za 2 tygodnie na prenatalne to pewnie już coś powiedzą czuję że tym razem będzie dziewczynkaU mnie kurczę na tych pierwszych prenatalnych to raz się sprawdziło a raz nie więc nawet jak usłyszę jakieś podejrzenia co do płci to chyba jeszcze nie uwierzę. Fajnie by już było wiedzieć kto tam siedzi w brzuchu
Ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się w 14 tygodniu Teraz też liczę podobnie. Dla mnie prenatalne to trochę za wcześnie i nie zawsze widać, a po co gdybać.Też się zastanawiam, czy dowiem się kto siedzi w brzusiu na prenatalnych Ale fakt taki, że to jednak jest jeszcze szybko i lepiej czekać z diagnoza do połówkowych..
W którym tyg dokładnie masz prenatalne?Dostałam fajne foto jakby "siedzące" i było wszystko widać ja idę za 2 tygodnie na prenatalne to pewnie już coś powiedzą czuję że tym razem będzie dziewczynka