reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja schudłam od kwietnia ponad 10 kg i ani przez chwilę nie pomyślałam, że szkoda mi będzie przytyć przez ciąże. Chce urodzić zdrowe dziecko i nie obchodzi mnie to czy przytyje i ile. Schudłam raz to i schudnę drugi raz. A nawet jak nie schudnę, to nadal będę szanowała swoje ciało bo będzie mi przypominało jaką walkę stoczyłam, żeby mieć dziecko.
Dokładnie :) ja w pierwszej ciazy przytyłam 20 kg.Rozstępy mam ale co tam :) a po ciazy ćwiczyłam i schudłam do 50 kg.Teraz zaczynam kolejna ciąże z 56 kg, inaczej się napewno odżywiam ale jak przytyje to przytyje,bo to pewne :) schudnę tez potem bo lubię dążenie do celu :) ważne żeby dziecko było zdrowe i poród szybki 😉

A w ogóle pytałam mojej gin o tę plamienia... Dziś zadzwoniłam bo niby 3 dzień ale to takie dziwne... 🧐 Kolor jak kawa z mlekiem, nie jest dużo...jedynie jak wypływa mi resztka luteiny to ona jest właśnie zabarwiona na taki kawowy kolor. 🤷 Na papierze czysto.... Mówiła,żeby się nie stresować (taaaa jasne!) No nic ....nie pozostaje jak czekać do piątku, wtedy wszystko się wyjaśni czy zostanę tu z Wami czy nie

reklama
Do góry