Ja tak samo , mam nadzieję że w sobotę zobaczę serduszko pierwszy raz w życiuJa nie mam karty ciąży. Nawet serduszka nie widziałam
reklama
6+3 , ostatni okres mialam 07.08
Pytam bo ja idę na wizytę mając 6+6 i się zastanawiam co mogę zobaczyć:*
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
Dokładnie ja w pierwszej ciazy przytyłam 20 kg.Rozstępy mam ale co tam a po ciazy ćwiczyłam i schudłam do 50 kg.Teraz zaczynam kolejna ciąże z 56 kg, inaczej się napewno odżywiam ale jak przytyje to przytyje,bo to pewne schudnę tez potem bo lubię dążenie do celu ważne żeby dziecko było zdrowe i poród szybkiJa schudłam od kwietnia ponad 10 kg i ani przez chwilę nie pomyślałam, że szkoda mi będzie przytyć przez ciąże. Chce urodzić zdrowe dziecko i nie obchodzi mnie to czy przytyje i ile. Schudłam raz to i schudnę drugi raz. A nawet jak nie schudnę, to nadal będę szanowała swoje ciało bo będzie mi przypominało jaką walkę stoczyłam, żeby mieć dziecko.
Bibi89
Fanka BB :)
Taka podstawa to kwas foliowy + witamina D +omega 3Dziewczyny jakie bierzecie suplementy w 8tc co polecacie?
A reszta to najlepiej na podstawie wyników decydować
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
A łapią Was skurcze? Ja mam już masakrę, pomimo ze kawę pije rzadko ostatnio ()
Bibi89
To suplementuj magnezA łapią Was skurcze? Ja mam już masakrę, pomimo ze kawę pije rzadko ostatnio ()
Dolvit
Gratulacje!! To chyba Ty pisałaś,że u nas podobnie się wszystko zgrało? Ja mam wizytę w piątek....Hej, dziś byłam na pierwszej wizycie. Jest wszystko ok i się zgadza z moimi obliczeniami . Zatem termin porodu mi ustalił na 11.05 . Na USG 6+4 z OM 7+1
Dolvit
A w ogóle pytałam mojej gin o tę plamienia... Dziś zadzwoniłam bo niby 3 dzień ale to takie dziwne... Kolor jak kawa z mlekiem, nie jest dużo...jedynie jak wypływa mi resztka luteiny to ona jest właśnie zabarwiona na taki kawowy kolor. Na papierze czysto.... Mówiła,żeby się nie stresować (taaaa jasne!) No nic ....nie pozostaje jak czekać do piątku, wtedy wszystko się wyjaśni czy zostanę tu z Wami czy nie
reklama
Migotka28
@Dolvit trzymam kciuki za Twoją wizytę w piątek, będzie dobrze
@patipatka92 daj znać jak się czujesz, dziś USG ?
@patipatka92 daj znać jak się czujesz, dziś USG ?
Podziel się: