Ja jeszcze w żadnej ciąży nie widziałam zarodka a co dopiero serduszka. Jak przejdę na ten level to już to będę traktować jak postęp i nadzieja
A która to ciąża ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze w żadnej ciąży nie widziałam zarodka a co dopiero serduszka. Jak przejdę na ten level to już to będę traktować jak postęp i nadzieja
Jest zarodek i jest nawet serduszko ❤❤❤❤❤
3A która to ciąża ?
ja miałam kiedyś, ale teraz smole to. Zawsze można schudnąćTo ja jeszcze nie mam tylko karty ciazy ? chyba mi sie lekarka zagapiła. Ostatnio mialam w 8tc założone. I najgorsze bylo dla mnie ważenie...chyba mam traume
1 kg tygodniowo mnie dobił psychicznie. Zawsze przy 176 cm wzrostu ważyłam niecałe 58 kg potem lekko ponad 60 kg a tutaj juz pewnie z 65 kg mam. Bo po ciąży wróciłam do 63 kg (przed ciaza 62). Macie problem w glowie z kilogramami?
ja mam. Pierwsze dwie ciąże zaczynałam z waga +/- 57 kg. Po drugiej ciąży wyszło mi Hashi i teraz startuje z waga 64 kg…. Boje się ile będę ważyć na koniecTo ja jeszcze nie mam tylko karty ciazy ? chyba mi sie lekarka zagapiła. Ostatnio mialam w 8tc założone. I najgorsze bylo dla mnie ważenie...chyba mam traume
1 kg tygodniowo mnie dobił psychicznie. Zawsze przy 176 cm wzrostu ważyłam niecałe 58 kg potem lekko ponad 60 kg a tutaj juz pewnie z 65 kg mam. Bo po ciąży wróciłam do 63 kg (przed ciaza 62). Macie problem w glowie z kilogramami?
gratulacjeCześć dziewczyny ja dziś również po pierwszej wizycie jest serduszko
Z OM 7+2 z USG 6+5 oby już wszystko do końca było dobrze
Super może nawet razem urodzimyCzyli u nas jeden dzień różnicy i w USG i OM
Ja nie mam karty ciąży. Nawet serduszka nie widziałamTo ja jeszcze nie mam tylko karty ciazy ? chyba mi sie lekarka zagapiła. Ostatnio mialam w 8tc założone. I najgorsze bylo dla mnie ważenie...chyba mam traume
Ja mialam już 3 wizyty ale też nie mam karty ciąży nawet nie wiem czy tutaj coś takiego jest w poniedziałek zapytamJa nie mam karty ciąży. Nawet serduszka nie widziałam
6+3 , ostatni okres mialam 07.08A który tydzień wg OM?