reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

@mamaof3
Chyba pytałam o to @Dolvit. ale teraz to nie jestem pewna :D Ale chętnie wróciłabym do takiego wieku :D

@Dolvit
Przykro mi, że z męzem się nie udłada ostatnio. Ciężko jest ciążą w sumie rozwiązać problemy. Ale oby ta wiadomość Wam pomogła dojść do porozumienia. Bo w sumie myślenie o zostawieniu męża to dla mnie już tak jakoś poważnie brzmi :/ Z tego co pisałaś to jest to wczsna ciąża, jeszcze ma przecież szansę :)

reklama
@mamaof3
Chyba pytałam o to @Dolvit. ale teraz to nie jestem pewna :D Ale chętnie wróciłabym do takiego wieku :D

@Dolvit
Przykro mi, że z męzem się nie udłada ostatnio. Ciężko jest ciążą w sumie rozwiązać problemy. Ale oby ta wiadomość Wam pomogła dojść do porozumienia. Bo w sumie myślenie o zostawieniu męża to dla mnie już tak jakoś poważnie brzmi :/ Z tego co pisałaś to jest to wczsna ciąża, jeszcze ma przecież szansę :)
Ciąża nie była planowana a na pewno nie miała być środkiem do rozwiązania naszych problemów :p chociaż nie ukrywam,że mąż się bardzo ucieszył na tą wiadomość i jest lepiej między nami

Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekam 🙃
Pielęgniarka z punktu pobrań powiedziała, że jak tak dużo badań idzie do analizy to 2/3 mam czekać na wyniki i pewnie to wszystko razem dostanę...🙄⏳

A jak u Ciebie? Jaki wynik po tych dwóch dniach?:)

U mnie z 498 na 1860 :) więc na razie jest ok ;) teraz trzymam kciuki za Ciebie ;*

Mnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie
jej, ja czuje to samo… miala juz pretensje i swoje glupkowate teksciki przy drugiej ciazy wiec czuje ze przy trzeciej ja moZe poniesc..

U mnie wie stary 😂 i w pracy wiedza. Dzieciom jeszcze nie mowilam. O ile niespelna 4 latka nie ogarnelaby gdyby dziecko bylo kilka miesiecy pozniej (przy ewentualnym poronieniu) tak 10 latka juz liczyc potrafi.

Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
ja mamie już powiedziałam, ale prosiłam żeby nikomu nie mówiła, nawet tacie.
Jestem już po. U mnie bez szału. Jest malutki pęcherzyk (młodsza ciąża) niby to ciałko zoltkowe i pole zarodkowe jest....ale człowieka nie ma. Przez to naszły mnie mega wątpliwości,że coś jest nie tak i ta ciąża się nie rozwija... Za tydzień mam kontrolę. Pobrała mi przy okazji cytologię. Na szczęście pęcherzyk w macicy i pojedynczy
trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze 🙏
Cześć dziewczyny :) może i ja dołączę do majowych mam bardzo bym chciała bo już 2 lata czekamy 😀 test pozytywny lecz niestety plamienia 😞 Czekam na wynik bety :)
trzymam kciuki!

reklama
Do góry