reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Pewnie, że nie podawać. Nadmiar D3 też nie wskazany. U nas był poziom normy do 60 a córka miała 90 i to było zimowa porą ! także u nas nie było mm tylko na piersi i ja suplementy zażywałam więc wystarczało. Teraz pewnie sprawdzę jej krew i D3 przez zimna bo odstawiłam moją cycoholiczkęPisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normy więc dalej nie będę podawać Zobacz załącznik 1443823
Ellie2021
W mm jest chyba sporo tej wit D, to inna sprawaPisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normy więc dalej nie będę podawać Zobacz załącznik 1443823
kasiaa91
Warto też wiedzieć że PL normy są daleko za murzynami i w krajach zachodnich są one już wyższePisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normy więc dalej nie będę podawać Zobacz załącznik 1443823
Dolvit
Moja odp była do tego. Tylko coś nie zacytowało
Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Charlotte21
Moja mama wie bo jestem po przejściach i pilnuje corkk jak jezdze do ginekologa (mam 1.5 h jazdy) wiec sila rzeczy. Maz tez wie żarcik. A ja najwcześniej po pierwszych prenatalnych. W poprzedniej ciąży powiedzialam cos kolo 18- 20 tc. Nie pamiętam dokładnie.Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
reklama
trzymam kciukiMnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie
Podziel się: