Trzymam kciuki za Twoją wizytęSpokój nas uratuje, beta i testy mogą przynieść tylko więcej stresu, poniedziałek już niedługo
reklama
hej jesteśmy na tym samym etapie.Hej, mogę się z Wami nieśmiało przywitać wczoraj 31 dc i testy pozytywne. Zrobię betę w poniedziałek i środę, żeby sprawdzić przyrost z tego co liczę jestem 4+4, termin z OM na 23.05. Mam nadzieje, ze beta pokaże ładne wyniki. Wizytę u lekarza mam na 29.09 - będzie to skończony 6 tydzień.
mnie brzuch bolal lekko przed datą spodziewanej miesiaczki, w dniu kiedy nie wystąpiła i dzien po. Teraz to tak od czasu do czasu.Czy bóle brzucha to macie non stop czy raczej z przerwami? Mnie od rana nic nie boli i już się martwię
KarolinaDD
Fanka BB :)
trzymamyCześć i czołem! Przeziębienie u mnie chyba ustępuje, katar już na finiszu... Została chrypa. Co do bólu brzucha to mnie tak dość często pobolewa.. coś jak przy owulacji i nie wiem czy to nie zrosty i jelita... Bo najpierw mnie boli a potem idę do łazienki na dwojeczke ale też czasem boli jak na okres .
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 14.30 pierwsza wizyta
martini87
Z przerwamiCzy bóle brzucha to macie non stop czy raczej z przerwami? Mnie od rana nic nie boli i już się martwię
Harinka
Ja też podobny etap, dziś 4+5hej jesteśmy na tym samym etapie.
Migotka28
Mnie wczoraj wieczorem trochę bolał, a tak to nic.Czy bóle brzucha to macie non stop czy raczej z przerwami? Mnie od rana nic nie boli i już się martwię
reklama
KarolinaDD
ja raczej bóle już nie, może czasem jak coś robię męczącego to trochę ciagnie, No i w nocy czasem jak się przebudze i muszę szybko siku, ale to bardziej od pęcherza boliCzy bóle brzucha to macie non stop czy raczej z przerwami? Mnie od rana nic nie boli i już się martwię
Podziel się: