reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Hej, mogę się z Wami nieśmiało przywitać :) wczoraj 31 dc i testy pozytywne. Zrobię betę w poniedziałek i środę, żeby sprawdzić przyrost :) z tego co liczę jestem 4+4, termin z OM na 23.05. Mam nadzieje, ze beta pokaże ładne wyniki. Wizytę u lekarza mam na 29.09 - będzie to skończony 6 tydzień.
hej jesteśmy na tym samym etapie. 😀😀

Dzien dobry w piątek. Nie wiem jak wy ale mi zawsze było gorąco a teraz jest mi dosłownie zimno. Mogłabym chodzic w butach zimowych dosłownie takie mam zimne stopy 🤣🤣 jak wasze samopoczucia ?

Cześć i czołem! Przeziębienie u mnie chyba ustępuje, katar już na finiszu... Została chrypa. Co do bólu brzucha to mnie tak dość często pobolewa.. coś jak przy owulacji i nie wiem czy to nie zrosty i jelita... Bo najpierw mnie boli a potem idę do łazienki na dwojeczke 🙈 ale też czasem boli jak na okres .

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 14.30 pierwsza wizyta
trzymamy 🫶🏻

reklama
Do góry