reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
wzajemnie, oby ten dzień nie był uciążliwy ❤️ ja już po pierwszych nerwach dzisiaj, temp 36.8 przed wstaniem z łóżka a na bieliznie kropelka krwi🙁
podwyższona temp ciała na początku ciąży to normalny objaw, ja w poprzedniej mialqm 37,3 :-) także twoja jest praktycznie w normie :-) co do kropelki krwi to by może byl to jakiś mikro krwiaczek lub jakis mikro skrzep, a że wszystko się teraz rozciąga itp to może się tak zdarzyć w sensie jakieś kropelki, postaraj się myslec pozytywnie ❤

podwyższona temp ciała na początku ciąży to normalny objaw, ja w poprzedniej mialqm 37,3 :-) także twoja jest praktycznie w normie :-) co do kropelki krwi to by może byl to jakiś mikro krwiaczek lub jakis mikro skrzep, a że wszystko się teraz rozciąga itp to może się tak zdarzyć w sensie jakieś kropelki, postaraj się myslec pozytywnie ❤
znaczy to taki ślad na papierze bardziej pomarańczowo/różowy... Teraz już nic się nie dzieje, ale mam dzisiaj turbo płaczliwy dzien

znaczy to taki ślad na papierze bardziej pomarańczowo/różowy... Teraz już nic się nie dzieje, ale mam dzisiaj turbo płaczliwy dzien
hormony 🙊 ja póki co trzymam się hehe ale najbardziej boje się mdlosci bo nie mam zamiaru narazie mowic nic w pracy ... chciałabym najlepiej dopiero po prenatalnych powiedziec ale coś watpie ze się uda tyle czasu trzymać to w tajemnicy ...

hormony 🙊 ja póki co trzymam się hehe ale najbardziej boje się mdlosci bo nie mam zamiaru narazie mowic nic w pracy ... chciałabym najlepiej dopiero po prenatalnych powiedziec ale coś watpie ze się uda tyle czasu trzymać to w tajemnicy ...
wszystko będzie dobrze, najważniejsza teraz jesteś Ty i Twój maluch, kierownikiem się nie przejmuj 😊

reklama
Do góry