reklama
G
guest-1663093358
Gość
dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwaDziewczyny,
Trzymam kciuki za was!
Ja od rana pierwsze wymiotowanie. Fatalnie się czuje a musze siedzieć w pracy. Na razie nie mówiłam kierownikowi o ciąży. Czekam na wizytę pod koniec miesiąca, żeby mieć pewność, że bije serduszko.
Dzoana88
Fanka BB :)
podwyższona temp ciała na początku ciąży to normalny objaw, ja w poprzedniej mialqm 37,3 :-) także twoja jest praktycznie w normie :-) co do kropelki krwi to by może byl to jakiś mikro krwiaczek lub jakis mikro skrzep, a że wszystko się teraz rozciąga itp to może się tak zdarzyć w sensie jakieś kropelki, postaraj się myslec pozytywnie ❤wzajemnie, oby ten dzień nie był uciążliwy ja już po pierwszych nerwach dzisiaj, temp 36.8 przed wstaniem z łóżka a na bieliznie kropelka krwi
G
guest-1663093358
Gość
znaczy to taki ślad na papierze bardziej pomarańczowo/różowy... Teraz już nic się nie dzieje, ale mam dzisiaj turbo płaczliwy dzienpodwyższona temp ciała na początku ciąży to normalny objaw, ja w poprzedniej mialqm 37,3 :-) także twoja jest praktycznie w normie :-) co do kropelki krwi to by może byl to jakiś mikro krwiaczek lub jakis mikro skrzep, a że wszystko się teraz rozciąga itp to może się tak zdarzyć w sensie jakieś kropelki, postaraj się myslec pozytywnie ❤
Dzoana88
hormony ja póki co trzymam się hehe ale najbardziej boje się mdlosci bo nie mam zamiaru narazie mowic nic w pracy ... chciałabym najlepiej dopiero po prenatalnych powiedziec ale coś watpie ze się uda tyle czasu trzymać to w tajemnicy ...znaczy to taki ślad na papierze bardziej pomarańczowo/różowy... Teraz już nic się nie dzieje, ale mam dzisiaj turbo płaczliwy dzien
G
guest-1663093358
Gość
wszystko będzie dobrze, najważniejsza teraz jesteś Ty i Twój maluch, kierownikiem się nie przejmujhormony ja póki co trzymam się hehe ale najbardziej boje się mdlosci bo nie mam zamiaru narazie mowic nic w pracy ... chciałabym najlepiej dopiero po prenatalnych powiedziec ale coś watpie ze się uda tyle czasu trzymać to w tajemnicy ...
kasiaa91
Co to jest?Hej! Dziś jak narazie ok ale ostatnie 2 dni miałam wyjęte z życia przez mdłości... schudłam już 2 kg... wczoraj kupiłam opaski sea band i od razu poczułam różnice wiec wracam do żywych mam nadzieje
Bibi89
Na przykład taka: Link do: Sea-Band, opaska przeciw mdłościom, akupresurowa dla dorosłych, 2 szt.Co to jest?
Nadal się męczę ale przynajmniej bez
KarolinaDD
mi już przechodzą mdłości, wczoraj było lepiej. Dzisiaj tez. Nawet wczoraj zjadłam na obiad kurczaka i się nie zrzygalamNa przykład taka: Link do: Sea-Band, opaska przeciw mdłościom, akupresurowa dla dorosłych, 2 szt.
reklama
Migotka28
To ja mam identyczne dla synka. Miał przez jakiś czas chorobę lokomocyjna. Gdzies mam schowane w razie co.Na przykład taka: Link do: Sea-Band, opaska przeciw mdłościom, akupresurowa dla dorosłych, 2 szt.
Podziel się: