G
guest-1663093358
Gość
U mnie beta hcg wczoraj 6.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pierwsza beta? Sprawdzasz przyrost? Nie pamiętam czy coś już pisałaś jeśli tak to wybaczU mnie beta hcg wczoraj 6.10
jutro powtarzamTo pierwsza beta? Sprawdzasz przyrost? Nie pamiętam czy coś już pisałaś jeśli tak to wybacz
Myślę, że niepotrzebnie się martwisz. To hormony aby do badań , jakoś wytrzymasz. Ja jeszcze nawet się nie umówiłamA wiecie co sobie dziś ubzdurałam....że może ten mój kiepski nastrój i to że mnie nie cieszy spowodowane jest tym,że coś jest nie tak. Że nie rozwija się prawidłowo ciąża. Teraz dopadł mnie stres. A badania dopiero w piątek
Ja akurat na razie cieszę się z objawów ciąży, bo przynajmniej czuję, że w niej jestemA wiecie co sobie dziś ubzdurałam....że może ten mój kiepski nastrój i to że mnie nie cieszy spowodowane jest tym,że coś jest nie tak. Że nie rozwija się prawidłowo ciąża. Teraz dopadł mnie stres. A badania dopiero w piątek
tylko trochę mnie niepokoją dziwne bóle brzucha, takie jakby kłucie kilka razy dziennie? Mam nadzieję, że to nie zwiastuje rozczarowania... Przy biochemicznej miałam ciągły ból miesiączkowy przez 5 dniTo pierwsza beta? Sprawdzasz przyrost? Nie pamiętam czy coś już pisałaś jeśli tak to wybacz
mi się wydaje ze to hormony, a jak hormony buzują to coś się dzieje w organizmie, w twoim wypadku-ciąża. oby szybko zleciało do piątkuA wiecie co sobie dziś ubzdurałam....że może ten mój kiepski nastrój i to że mnie nie cieszy spowodowane jest tym,że coś jest nie tak. Że nie rozwija się prawidłowo ciąża. Teraz dopadł mnie stres. A badania dopiero w piątek
A ile jesteś dni po terminie miesiączki?tylko trochę mnie niepokoją dziwne bóle brzucha, takie jakby kłucie kilka razy dziennie? Mam nadzieję, że to nie zwiastuje rozczarowania... Przy biochemicznej miałam ciągły ból miesiączkowy przez 5 dni
termin za 3 dni dopieroA ile jesteś dni po terminie miesiączki?