Roxana1889
Zaangażowana w BB
U mnie chyba nic z tego…. Beta bardzo niska (14), wlasnie czekam na USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?Ja dziś idę na wizytę, dzisiaj u mnie 5+5 ale to Luxmed wiec dostanie jedynie skierowania na badania i usg
Przy becie 14 pęcherzyk widoczny ?Jestem po USG, pecherzyk w macicy jest, ale bardzo malutki, za tydzien kontrola czy cos z tego bedzie
Jesteś pewna że beta 14? Bo przy takiej becie nic na usg nie widać wiec troche to dziwne ....Jestem po USG, pecherzyk w macicy jest, ale bardzo malutki, za tydzien kontrola czy cos z tego bedzie
Moze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.Jesteś pewna że beta 14? Bo przy takiej becie nic na usg nie widać wiec troche to dziwne ....
Może jest w innej wartości pęcherzyk widać przy becie około 1000, więc wygląda na to że Twoja beta jest ładna, a widać tylko pęcherzyk, bo to jeszcze wczesna ciążaMoze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Moze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.
Mnie się zdarzyło dwa razy trafić w luxmed na wizytę z usg od razu i niestety przy pierwszej lekarz nie rozpoznał ciąży pozamacicznej (ciaza zostala rozpoznana w zwykłym szpitalu kilka godzin później...), a na drugiej wizycie, u kogoś innego, lekarz zaproponował wycięcie naciętego po ciąży pozamacicznej jajowodu "tak na wszelki wypadek", mimo, że zabieg był wykonywany przez bardzo dobrego i doświadczonego lekarza, który wiedział co robi podczas zabiegu. Więcej już nie poszłam do luxmedTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Poszperaj w necie na norweskich stronach. Może uda Ci się znaleźć ichniejsze jednostki trzymam kciuki!Moze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.