magdalena.
Fanka BB :)
tak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzieńTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzieńTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Dziekuje i trzymam kciuki za grudzień w takim razie, tuż tużnie, czekam na grudniowych. Ale widząc cię tutaj, musiałam przybyć z kciukami! Trzymamy kciuki nasza cała grudniowa gromadką!
W poprzedniej ciąży chodziłam dodatkowo w lux med na wizyty i miałam na każdej usg. Co prawda słabej jakości i wiele lekarz nie mówił, ale widziałam jak się bobo rusza, zawsze to spokój w głowie A te trzy główne usg trymestralne to co innego i na nie miałam też skierowania dodatkowe. Wychodzi na to, że co lux med to inna praktykatak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzień
ja prowadziłam dwie ciąże, każda u innego lekarza i nikt mi nie robiłW poprzedniej ciąży chodziłam dodatkowo w lux med na wizyty i miałam na każdej usg. Co prawda słabej jakości i wiele lekarz nie mówił, ale widziałam jak się bobo rusza, zawsze to spokój w głowie A te trzy główne usg trymestralne to co innego i na nie miałam też skierowania dodatkowe. Wychodzi na to, że co lux med to inna praktyka
Ale trafiłaś na "specjalistów"Mnie się zdarzyło dwa razy trafić w luxmed na wizytę z usg od razu i niestety przy pierwszej lekarz nie rozpoznał ciąży pozamacicznej (ciaza zostala rozpoznana w zwykłym szpitalu kilka godzin później...), a na drugiej wizycie, u kogoś innego, lekarz zaproponował wycięcie naciętego po ciąży pozamacicznej jajowodu "tak na wszelki wypadek", mimo, że zabieg był wykonywany przez bardzo dobrego i doświadczonego lekarza, który wiedział co robi podczas zabiegu. Więcej już nie poszłam do luxmed
W których grudniówkach byłaś?Dziekuje
Ty też czekasz na maj?
Tegorocznych.W których grudniówkach byłaś?
chyba nie ma czegoś takiego jak samo HCG. Jeśli to normalne badanie beta HCG to wychodziłoby ze jesteś w 5 tyg ciążyDziewczyny, czy HCG 919 jest ok wynikiem? Nie beta tylko normalne HCG
Dziewczyny, czy HCG 919 jest ok wynikiem? Nie beta tylko normalne HCG