reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
To tak jak ja 2.08 ale owulka dosyć późno. Narazie się wstrzymuje bo za wcześnie moim zdaniem ;)
Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo,że tak powiem mieliśmy zły miesiąc z mężem,dużo pracowaliśmy i sporo się kłóciliśmy i był tylko jeden seks w miesiącu 🤣 i akurat zakończony taką wpadko-niespodzianką ;) przełożyłam wizytę na 16.09 ale już od dziś zaczęłam brać leki

@Bakalia. Super wieści!

@Aleksandra91 ja co prawda jestem laikiem w tematach ciążowych, ale wydaje mi się, że to normalne. Sama cały czas tak mam - jednego dnia bolą na maxa, a kolejne dwa dni w ogóle ich nie czuje 🤷.
Mnie w tej ciąży póki co nic nie bolą.... Ale ja mam jeszcze mleko 🤭😬 nie zakończyła mi się jeszcze laktacja z poprzedniej ciąży 😒

Ciekawe która z nas będzie miała bliźniaki 🤭
Ja kiedyś bardzo chciałam i mam predyspozycje bo się mówi że co drugie pokolenie ma bliźniaki,a że moje dwie babcie miały to gdzies z tyłu głowy zawsze były ☺️
Kiedy usłyszałam przy pierwszym USG z synkiem pytanie od lekarza czy w rodzinie są bliźniaki,trochę zamarłam ale się ucieszyłam ☺️ niestety radość nie trwała długo więc teraz jest już tylko strach😞

Ja w poprzedniej ciąży biochemicznej najprawdopodobniej miałam mieć, bo lekarz mierzył dwa pecherzyki, jeden większy i jeden mniejszy. Długo plamilam a potem dłużej krwawiłam i już na kolejnym usg był jeden i za dwa dni już żadnego i w sumie skończyłam ta ciąże tuż przed 6 tc. No a teraz tez by mnie wcale nie zdziwiło jakbym miała bliźniaki bo u mnie w rodzinie to nic dziwnego, i zawsze trafiają się parki. 😂 ale bardzo bym chciała ❤️‍🔥

To samo dzisiaj czuje i już zastanawiam się czy coś mnie bierze czy o co chodzi.
Jeśli chodzi o ból głowy to od wczoraj mnie boli😞 mam nadzieję że to tylko epizod i już jutro nie bd tej nieprzyjemnej dolegliwości 🤦
Tylko odpisałam o tym że co wieczór kocyk,to tak mną zatrzęsło że aż wskoczyłam w szlafroczek cieplutki🙆
To uznaje, że to przez tą wczesna jesień :p

reklama
Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo,że tak powiem mieliśmy zły miesiąc z mężem,dużo pracowaliśmy i sporo się kłóciliśmy i był tylko jeden seks w miesiącu 🤣 i akurat zakończony taką wpadko-niespodzianką ;) przełożyłam wizytę na 16.09 ale już od dziś zaczęłam brać leki
To tak jak u nas , też był jeden ale wiedziałam, że owulka jest bo robiłam testy owulacyjne. Więc to było 20.08 ;p

Do góry