reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
To tak jak ja 2.08 ale owulka dosyć późno. Narazie się wstrzymuje bo za wcześnie moim zdaniem ;)
Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo,że tak powiem mieliśmy zły miesiąc z mężem,dużo pracowaliśmy i sporo się kłóciliśmy i był tylko jeden seks w miesiącu 🤣 i akurat zakończony taką wpadko-niespodzianką ;) przełożyłam wizytę na 16.09 ale już od dziś zaczęłam brać leki

@Bakalia. Super wieści!

@Aleksandra91 ja co prawda jestem laikiem w tematach ciążowych, ale wydaje mi się, że to normalne. Sama cały czas tak mam - jednego dnia bolą na maxa, a kolejne dwa dni w ogóle ich nie czuje 🤷.
Mnie w tej ciąży póki co nic nie bolą.... Ale ja mam jeszcze mleko 🤭😬 nie zakończyła mi się jeszcze laktacja z poprzedniej ciąży 😒

Ciekawe która z nas będzie miała bliźniaki 🤭
Ja kiedyś bardzo chciałam i mam predyspozycje bo się mówi że co drugie pokolenie ma bliźniaki,a że moje dwie babcie miały to gdzies z tyłu głowy zawsze były ☺️
Kiedy usłyszałam przy pierwszym USG z synkiem pytanie od lekarza czy w rodzinie są bliźniaki,trochę zamarłam ale się ucieszyłam ☺️ niestety radość nie trwała długo więc teraz jest już tylko strach😞

Ja w poprzedniej ciąży biochemicznej najprawdopodobniej miałam mieć, bo lekarz mierzył dwa pecherzyki, jeden większy i jeden mniejszy. Długo plamilam a potem dłużej krwawiłam i już na kolejnym usg był jeden i za dwa dni już żadnego i w sumie skończyłam ta ciąże tuż przed 6 tc. No a teraz tez by mnie wcale nie zdziwiło jakbym miała bliźniaki bo u mnie w rodzinie to nic dziwnego, i zawsze trafiają się parki. 😂 ale bardzo bym chciała ❤️‍🔥

To samo dzisiaj czuje i już zastanawiam się czy coś mnie bierze czy o co chodzi.
Jeśli chodzi o ból głowy to od wczoraj mnie boli😞 mam nadzieję że to tylko epizod i już jutro nie bd tej nieprzyjemnej dolegliwości 🤦
Tylko odpisałam o tym że co wieczór kocyk,to tak mną zatrzęsło że aż wskoczyłam w szlafroczek cieplutki🙆
To uznaje, że to przez tą wczesna jesień :p

reklama
Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo,że tak powiem mieliśmy zły miesiąc z mężem,dużo pracowaliśmy i sporo się kłóciliśmy i był tylko jeden seks w miesiącu 🤣 i akurat zakończony taką wpadko-niespodzianką ;) przełożyłam wizytę na 16.09 ale już od dziś zaczęłam brać leki
To tak jak u nas , też był jeden ale wiedziałam, że owulka jest bo robiłam testy owulacyjne. Więc to było 20.08 ;p

Do góry