ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Moje męża siostra cioteczna rok temu urodziła synka w wieki 47 lat. Zdrowi chłop. Ciąża i poród bez komplikacji, tazke nie ma reguły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety ten progesteron jest już okresowy. Więc tak, wyłapałaś ciążę biochemiczną, beta też niska wiec na dniach powinnaś dostac okres. Przykro mi ...Hej, dziewczyny w tym miesiącu mi wyszły pozytywne testy. Wczoraj miałam termin miesiączki, dzisiaj robiłam badania i wyszło coś takiego. To oznacza, ze to jest ciąża biochemiczna?
Miałam dokładnie to samo samo napisać. Przykro miNiestety ten progesteron jest już okresowy. Więc tak, wyłapałaś ciążę biochemiczną, beta też niska wiec na dniach powinnaś dostac okres. Przykro mi ...
Hmm a to nie jest tak, że po osiągnięciu jakiegoś tam poziomu (z tego co udało mi się na szybko znaleźć 1000) bhcg zwalnia?Hej dziewczyny 1.09 martwiłam się że beta zbyt wysoka 3473. Po dwóch dniach zrobiłam ponownie i 4337. Malutki przyrost więc chyba czeka mnie powtórka z rozrywki - poronienie. Powtórzę betę w poniedziałek ale toć chyba już mi nic nie da.
Po ok 10 tys zwalniaHmm a to nie jest tak, że po osiągnięciu jakiegoś tam poziomu (z tego co udało mi się na szybko znaleźć 1000) bhcg zwalnia?
Aha.. to słabo, że powielają takie info na wydawać by się mogło rzetelnych stronach :/ Link do: Forum embriologicznePo ok 10 tys zwalnia
Hmm a to nie jest tak, że po osiągnięciu jakiegoś tam poziomu (z tego co udało mi się na szybko znaleźć 1000) bhcg zwalnia?