reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Hej!
Witam się i ja ;)
W 2021 roku poronienie w 8t, po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże i mam córeczkę 2 latka, 4 miesiące ;)
Teraz w lipcu zaszłam w ciąże ale biochemiczna, dzień po miesiączce dostałam krwawienia.
Obecnie wychodzi na to , że jestem w 4t5d ciąży. W piątek beta 167, zlecona przez lekarza ale nie powtarzana wiec w sumie nie wiem czy przyrasta prawidłowo.
Termin wychodzi na 04.05. Wizyta u mojego lekarza dopiero na 29.09. wiec planuje skorzystać jeszcze z wizyty u innego żeby chociaż sprawdzić czy wszystko Ok.
Z objawów to wrażliwe piersi, wieczorem czasem mdłości lekkie i brzuch mnie pobolewa lekko co oczywiście wzbudza panikę :/

Hej!
Witam się i ja ;)
W 2021 roku poronienie w 8t, po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże i mam córeczkę 2 latka, 4 miesiące ;)
Teraz w lipcu zaszłam w ciąże ale biochemiczna, dzień po miesiączce dostałam krwawienia.
Obecnie wychodzi na to , że jestem w 4t5d ciąży. W piątek beta 167, zlecona przez lekarza ale nie powtarzana wiec w sumie nie wiem czy przyrasta prawidłowo.
Termin wychodzi na 04.05. Wizyta u mojego lekarza dopiero na 29.09. wiec planuje skorzystać jeszcze z innego żeby chociaż sprawdzić czy wszystko Ok. Zapisałam się na 17.09. ale może uda się coś trafić wcześniej.
Pozdrawiam was :*

Hej, nieśmiało witam się i ja :)
Dzisiaj test pozytywny. Mam już roczną córcię z sierpnia 🥰 Pierwsza wizyta u ginekologa za tydzień.
Witamy😉 Planujesz robić beta?

Hej:) ja z terminem na 7 maj 🥰 ale na spokojnie podchodze po stracie w 2020. Mam już 6latke ❤️
Witaj😉
Hej!
Witam się i ja ;)
Termin wychodzi na 04.05. Wizyta u mojego lekarza dopiero na 29.09. wiec planuje skorzystać jeszcze z wizyty u innego żeby chociaż sprawdzić czy wszystko Ok.
Z objawów to wrażliwe piersi, wieczorem czasem mdłości lekkie i brzuch mnie pobolewa lekko co oczywiście wzbudza panikę :/
Witaj 😉

Hej, nieśmiało witam się i ja :)
Dzisiaj test pozytywny. Mam już roczną córcię z sierpnia 🥰 Pierwsza wizyta u ginekologa za tydzień.
Hej:) ja z terminem na 7 maj 🥰 ale na spokojnie podchodze po stracie w 2020. Mam już 6latke ❤️
Hej!
Witam się i ja ;)

Hej! :)

reklama
Do góry