reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ja tez mam termin na 1 maja, wizytę mam 2.09 i będę wtedy dopiero w 5+2 kiedy miałaś OM?ja mam termin na 1 maj i wizytę na 5 wrzesień. Będzie to 7+0 wiec chyba idealnie
KarolinaDD
Ojc, wybaczcie. Miałam napisać 6+0. ostatnia miesiączka to właściwie była ciąża biochemiczna, 25 lipiec. Aplikacja wyliczyła mi na 1 maj, wiec tego się trzymam, zobaczymy co lekarz powie na wizycieJa tez mam termin na 1 maja, wizytę mam 2.09 i będę wtedy dopiero w 5+2 kiedy miałaś OM?
KarolinaDD
na pewno dobrze zrobisz jeżeli pójdziesz wcześniej, z plamieniem nie ma żartówJa planową wizytę mam na 19 września, ale jutro powtórzę betę i zobaczymy co dalej
Jeśli ładnie urośnie mam plan w czwartek iść do poradni na NFZ powiedzieć jaka jest sytuacja i poprosić o konsultację.
Bibi89
Teraz ma to sens bo ja om 27.07Ojc, wybaczcie. Miałam napisać 6+0. ostatnia miesiączka to właściwie była ciąża biochemiczna, 25 lipiec. Aplikacja wyliczyła mi na 1 maj, wiec tego się trzymam, zobaczymy co lekarz powie na wizycie
Ellie2021
To wizytujemy razemja mam termin na 1 maj i wizytę na 5 wrzesień. Będzie to 7+0 wiec chyba idealnie
KarolinaDD
to trzymam za nas kciuki w poniedziałekTo wizytujemy razem
Hej Agula. Niesamowite jak podobna mamy historię. U mnie w 2019 poronienie zatrzymane w 8tc. Potem po 4 miesiącach kolejna ciąża z której mam córkę 2 lata i 3 miesiące a w maju w tym roku ciąża biochemiczna ! Jakby się jeszcze okazało ze rodziłyśmy w rym samym szpitalu to by było już mocno podejrzane pozdrawiamWitam się i ja
W 2021 roku poronienie w 8t, po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże i mam córeczkę 2 latka, 4 miesiące
Teraz w lipcu zaszłam w ciąże ale biochemiczna, dzień po miesiączce dostałam krwawienia.
Obecnie wychodzi na to , że jestem w 4t5d ciąży. W piątek beta 167, zlecona przez lekarza ale nie powtarzana wiec w sumie nie wiem czy przyrasta prawidłowo.
Termin wychodzi na 04.05. Wizyta u mojego lekarza dopiero na 29.09. wiec planuje skorzystać jeszcze z wizyty u innego żeby chociaż sprawdzić czy wszystko Ok.
Z objawów to wrażliwe piersi, wieczorem czasem mdłości lekkie i brzuch mnie pobolewa lekko co oczywiście wzbudza panikę :/
Hej, tak tylko chciałam podpowiedzieć. Mi przy zagnieżdżeniu i kilka dni po tez temp wychodziła około 37,4. Wiec może to od tego życzę szybkiego powrotu do zdrowiaDziękuję za odpowiedź póki co max. to 37,0. Dużo odpoczywam i staram się więcej pić.
reklama
Agula_
Hej Agula. Niesamowite jak podobna mamy historię. U mnie w 2019 poronienie zatrzymane w 8tc. Potem po 4 miesiącach kolejna ciąża z której mam córkę 2 lata i 3 miesiące a w maju w tym roku ciąża biochemiczna ! Jakby się jeszcze okazało ze rodziłyśmy w rym samym szpitalu to by było już mocno podejrzane pozdrawiam
Hej!
Faktycznie te same historie, aż niemożliwe
A teraz na kiedy termin Ci wypada?
Dziewczyny czy wy też macie takie schizy, że dopatrujecie się jakichś niepożądanych rzeczy?
Ja dzisiaj np już panikowałam bo piersi jakoś mniej bolą. Dwa miesiące temu piersi przestały bolec i dostałam miesiączki, co prawda dzień po spodziewanej wiec inna historia ale jednak.
Chyba cała ta ciąża bedzie znowu w stresie :/
Udało mi się umówić wizytę u innego lekarza na 09.05. Nie wytrzymam miesiąca w niewiedzy
Jak tam dziewczyny się czujecie dzisiaj?
Podziel się: