reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Cześć dziewczyny, to ja też się przywitam. To moja pierwsza ciąża, więc czuję się zielona w temacie. Test robiłam w zeszły poniedziałek 22.08. to był 28 dc (miesiączki mam 25-26 dniowe) no i wyszedł pozytywny. Z naszych wyliczeń termin wychodzi nam na 1 maja 2023 :)

Bety nie robiłam. Na razie czekam na pierwszą wizytę.

reklama
Cześć dziewczyny, to ja też się przywitam. To moja pierwsza ciąża, więc czuję się zielona w temacie. Test robiłam w zeszły poniedziałek 22.08. to był 28 dc (miesiączki mam 25-26 dniowe) no i wyszedł pozytywny. Z naszych wyliczeń termin wychodzi nam na 1 maja 2023 :)

super,❤️‍🔥 kiedy wizyta ?

Moja też również pierwsza ciąża 🥰 I też robiłam test 22.08 🤣🥰

Hej!
Nieśmiało się z Wami witam :) termin ok. 2 maja. Niestety oprócz 2-óch kresek ciążowych od wczoraj mam 2 kreski covidowe. Czy któraś z Was przechodziła covid na tak wczesnym etapie (wcześniej) albo kogoś takiego zna?

Ostatnia edycja:
Hej!
Nieśmiało się z Wami witam :) termin ok. 2 maja. Niestety oprócz 2-óch kresek ciążowych od wczoraj mam 2 kreski covidowe. Czy któraś z Was przechodziła covid na tak wczesnym etapie (wcześniej) albo kogoś takiego zna?
Znam taka osobę, ważne jest na pewno, aby pilnować temperatury. Na wczesnym etapie ciąży, wysoka gorączka może być niebezpieczna. W razie jakichkolwiek pytań pewnie też bym udała się do lekarza. Paracetamol jest bezpieczny w ciąży do zbijania temperatury.

A kiedy wizyta? :)

Znam taka osobę, ważne jest na pewno, aby pilnować temperatury. Na wczesnym etapie ciąży, wysoka gorączka może być niebezpieczna. W razie jakichkolwiek pytań pewnie też bym udała się do lekarza. Paracetamol jest bezpieczny w ciąży do zbijania temperatury.
Dziękuję za odpowiedź :) póki co max. to 37,0. Dużo odpoczywam i staram się więcej pić.

reklama
Do góry