magdalena.
Fanka BB :)
Już doczytałam ze to pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy ostatnia miesiączka?U mnie dziś pierwsza beta 1877
i co wszystko dobrze ?Dziewczyny wyszłam od lekarza. 6 tydzień, widać już zarodek. Za 4 tygodnie następna wizyta. Termin na 29 kwietnia.
23.07 ale ja mam cykle po 32-35 dni i z testów owulacyjnych wychodzi mi ze dziś jest jakiś 16 dpo. Ja tez przerabiałam stratę w maju wiec doskonale rozumiem Twoje obawy.Kiedy ostatnia miesiączka?
Mnie krzyż boli. Planuje dużo leżakować zobaczymy co to dalej będzie
No ja też staram się odpoczywać, ale przy trójce dzieci często coś trzeba. Nie narzekam cieszę , że ich mam.23.07 ale ja mam cykle po 32-35 dni i z testów owulacyjnych wychodzi mi ze dziś jest jakiś 16 dpo. Ja tez przerabiałam stratę w maju wiec doskonale rozumiem Twoje obawy.
Staram się odpoczywać ile się da ale przy 2 latku w domu nie jest łatwo
Udało Ci się zapisać na pierwszą wizytę ?
To niezłą masz gromadkę świetnieNo ja też staram się odpoczywać, ale przy trójce dzieci często coś trzeba. Nie narzekam cieszę , że ich mam.
Czekam na wizytę z ubezpieczenia dodatkowego
SuperW piątek Beta 55, dzisiaj 153, sprawdzałam. W kalkulatorze - w normie