reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Tak planuję zrobić betę i iść na wizytę.
Tylko to jest krew ze śluzem nie jakieś brąz.

W pierwszej ciąży też miałam w pierwszym trymestrze kilka razy plamienia
Pamiętaj że na nic teraz nie masz wpływu. To może być tylko krwiak a może być też coś poważniejszego jednak nic nie jest zależne od Ciebie. Połóż sie, odpocznij, jutro oznacz betę I progesteron (progesteron może duzo powiedzieć) I umów się na wizytę. Jeśli działoby się coś poważnego to IP. A teraz odpocznij 🤞

reklama
A brzuch boli? Możesz mieć niedobór progesteronu.
Bolał jak zobaczyłam krew. Teraz nie czuję
Pamiętaj że na nic teraz nie masz wpływu. To może być tylko krwiak a może być też coś poważniejszego jednak nic nie jest zależne od Ciebie. Połóż sie, odpocznij, jutro oznacz betę I progesteron (progesteron może duzo powiedzieć) I umów się na wizytę. Jeśli działoby się coś poważnego to IP. A teraz odpocznij 🤞
Dokładnie tak wiem, że nie mam wpływu. Jeśli do rana się nie rozkręci to planuję jutro się pobadać i iść na wizytę.
Chyba, że dostanę ostrych skurczy i krwawienia wtedy odpuszczę badania.
Jestem dobrej myśli

Mam trójkę dzieci,a teraz takie sytuacje ...

Trzymam kciuki. Ja miałam podobnie z plamieniem tylko u mnie były oprócz tego skurcze i ból brzucha. Dostałam progesteron i przeszło. Nadal pobolewa mnie brzuch ale jest znacznie lepiej. Może masz jakiegoś ginekologa do którego możesz zadzwonić i zapytać co zrobić ?

Bolał jak zobaczyłam krew. Teraz nie czuję

Dokładnie tak wiem, że nie mam wpływu. Jeśli do rana się nie rozkręci to planuję jutro się pobadać i iść na wizytę.
Chyba, że dostanę ostrych skurczy i krwawienia wtedy odpuszczę badania.
Jestem dobrej myśli

Mam trójkę dzieci,a teraz takie sytuacje ...

Wiem co myślisz sobie teraz. Ja również jestem po poronieniu w kwietniu:(

Trzymam mocno kciuki żeby to nie było nic złego.. daj nam znać jak się czujesz.

Krew oddana beta plus progesteron, teraz czekam na wyniki
Plamienie jakby mniejsze, i tylko na papierze przy podcieraniu na wkładce albo podpaskę brak

Z marszu dostać się do lekarza to cud więc spróbuję przez PZU

Krew oddana beta plus progesteron, teraz czekam na wyniki
Plamienie jakby mniejsze, i tylko na papierze przy podcieraniu na wkładce albo podpaskę brak

Z marszu dostać się do lekarza to cud więc spróbuję przez PZU
A próbowałaś prywatnie? U mnie na nfz czeka się ponad miesiąc. A prywatnie od ręki.

reklama
Do góry