Cudownie ja będę wiedziała w piątek, jak ułożony jest mój synuśMoja mała też sie obróciła, też nie czułam, wczoraj miałam usg i weszłam w 37+0. Waży 2890g
Chociaż mam wrażenie ze w dole brzucha czuje kopniaki, ale może to raczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie ja będę wiedziała w piątek, jak ułożony jest mój synuśMoja mała też sie obróciła, też nie czułam, wczoraj miałam usg i weszłam w 37+0. Waży 2890g
Ja byłam pewna, że się nie ułożyła bo myślałam ze po prawej strony u góry takie twarde to główka okazało się że to pośladki a główka jest na dole a po lewej stronie są nóżki bo tam właśnie najwiecej czuje i widze kopniakowCudownie ja będę wiedziała w piątek, jak ułożony jest mój synuś
Chociaż mam wrażenie ze w dole brzucha czuje kopniaki, ale może to raczki
Heej, dziewczyny ja się dopiero wzięłam za wyprawkę 34+3, bardzo dobry czas
Jakie polecacie butelki i smoczki uspokajające??
kurczeee No jakoś nie umiałam się wbić w tłum na zamkniętej grupie tu sobie tak podczytuje trochę. Jak się czujesz? Ciężko już co?Alez ruszylasz kopyta hehehe:-)
Ja mam lovi smoczki dynamiczne a butelka bedzie zapewne ta ktorej smoczek mlody zaakceptuje. Podsune mu lansinoh lovi nuk i jakas tam jeszcze jedna mam :-)
Gdzies Ty sie podziewala tyle czasu?
kurczeee No jakoś nie umiałam się wbić w tłum na zamkniętej grupie tu sobie tak podczytuje trochę. Jak się czujesz? Ciężko już co?
kurcze to współczuję, bo masz jeszcze syna w domu, dobrze pamiętam? Do którego tc masz leżeć?Ja mam juz koncowke lezaca ale tak lezaca ze wstaje tylko siku i ew sie napic wiec latwo nie jest, ale jak trzeba to trzeba :-)
A co tam u Ciebie?
Ja jak szpieg szoguna-jestem wszedzie
kurcze to współczuję, bo masz jeszcze syna w domu, dobrze pamiętam? Do którego tc masz leżeć?
U mnie tfu tfu wszystko ok, ciąża cały czas Ok, tylko na łapie jakieś syfy typu covid, zapalenie oskrzeli ale to już grubo bo musiałam sterydy wdychać itp
Ale ważne że z małą wszystko ktoś tam się już "rozpakował" na grupie czy trzymiecie się jeszcze??
czyli nie tylko mój organizm tak chętnie zaprasza do siebie wirusy.. jedynie infekcje intymne mnie nie dopadają.Tak dobrze pamietasz mam Szoguna, ktory przechodzi katastrofalny bunt 4 latka i pewnie to moje lezenie nie pomaga mu w tym wcale a wcale ale jeszcze 2,5tyg. Do 37 mam lezec. Pozniej niech sie dzieje co ma:-)
Ja w tej ciazy tez jak gabka z zarazkami. Ostatnio mialam covida teraz zapalenie zatok i tez jade na sterydach do nosa plus nebulizacja od dzis takze never ending story bo infekcji nie licze a i infekcji intymnych tez, brakloby palcow u rak mysle ze ten rok pod wzgledem mutacji wirusow jest okropny... szkoda ze my takie podatne.
A Twoja latorosl nie sprzedaje Ci takich niespodzianek zes szkoly? Czy sie trzymaja?
Wazne ze z Dzieciatkiem wszystko dobrze :-) juz blizej jak dalej i wszystkie odetchniemy z ulga.
Na zamknietym jeden dzieciaczek urodzonony:-)