Agnes4312
Moderator
19 października, to środa za tydzieńA kiedy masz teraz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 października, to środa za tydzieńA kiedy masz teraz wizytę?
W urodziny mojego starego19 października, to środa za tydzień
W Polsce raczej roznie. Ale ja.zwykle aktualny stan mowie. Dzisiaj 10+5 to 10 tc, jak dla mnie. Ale jak komu wygodnieNa polskie liczenie to już 12 tydz zaczniemy zaraz, ale u nas liczą te zaczęte czyli moje 10+5 to wciąż 10 tydzień a w PL 11ty
O to muszę przynieść dobre info z wizytyW urodziny mojego starego
Hej dziewczyny, czytam od samiutkiego początku aczkolwiek po stracie w 2020r sceptycznie jeszcze jestem do ciąży nastawiona. Termin mam na 14 maj, to będzie moje 3 dzieciątko, a lat mam 30
o booooooziu mi jeśli chodzi o wymioty powiedzieli ze zapewne ja przyniosłam cos z oddziału bo napewno nie zachowałam odpowiedniej higieny rąk bo wiadomo szło się czy do kuchni czy toalety czy na dyżurkę, ale ręce zawsze po powrocie dezynfekowalam jak wróciłam do domu z nim to jeszcze raz mi zwymiotowal i był koniec, a biegunki wcale. No i miał slaba saturacje przy tym rsv to tlen podawaliBiedna jest bardzo, wiecznie na tym inhalatorze wisimy, i mała przylepiona do szyby, bo kocha spacery a przy zapaleniu płuc wegetejumy w domu
@Dzoana88 my przy rsv też miałyśmy wymioty i biegunkę, w szpitalu powiedzieli, że często tak jest przy tym wirusie a w ogóle mała miała wtedy podłączony wenflon w rączkę, ze względu na te dolegliwości miała podawaną kroplówkę, i na drugi dzień w nocy budzi się z placzem, rączką nie rusza, temperatura 40 stopni, ja w krzyk, zaraz przyleciała pielęgniarka i okazało się, że dostała zapalenia żyły, rączka była dwa razy taka jak normalnie myślałam, że umrę ze strachu o nią, i wtedy musiała dostać jeszcze antybiotyk. Więc męczyliśmy się z tą biegunką nawet po powrocie do domu
Ja też jutro będę się umawiać.bede chciała robić tak w 13+.... Może będzie płeć już widaćPróbowałam się w pt umówić ale nie odbierali, więc jutro będę dzwonić od rana. Też planuje na początku listopada
Też czekam na 12 tc jak na zbawienie
Też jak mam 8+5 mówię,że 8 tydzień jak będzie 9+1 to będzie dla mnie 9 tydzieńW Polsce raczej roznie. Ale ja.zwykle aktualny stan mowie. Dzisiaj 10+5 to 10 tc, jak dla mnie. Ale jak komu wygodnie
Na wizycie przesunęło mi się na koniec kwietnia Ale już tutaj z wami zostałamWow ! To maj ?
Ja 9+0 i czuje jakby wszystkie były sporo przed lub po mnie a nikt blisko mnie