reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

U mnie dzis wolny dzien ale wzielam sie za mycie okien 😂 juz wszystkie wypucowane.

Mam takie smaki w tej ciazy ze to jest niepojete. Z pierwsza corka nic specjalnego mi sie nie chcialo, z druga cala ciaze musialam zjesc jedna tabliczke czekolady milka i tylko tej. Przytylam jedynie 8kg wiec luzik 😂 a teraz? Wczoraj jak mowilam objezdzilam 3 polskie sklepy za biala kielbasa do zurku i juz tracilam nadzieje ze ja znajde z lzami w oczach. Przed chwila ogladnelam relacje Sylwii Peretti na instagramie i pokreci mnie zaraz jak nie zjem kaszanki z kapusta kiszona z grilla… siedze i mysle o niej… w sensie o tej kaszance..

reklama
Ja robiłam, ale przyznam szczerze, że nie pamiętam już co tam było dokładnie… Teraz jestem zapisana na taki sam pakiet tylko w innej klinice bo moja doktor od prenatalnych zmieniła miejsce pracy więc pewnie i na innym sprzęcie. Wracam we wtorek do domu to sprawdzę w wynikach, które dostałam przy 1 dziecku.
Super będę wdzięczna ☺️

U mnie dzis wolny dzien ale wzielam sie za mycie okien 😂 juz wszystkie wypucowane.

Mam takie smaki w tej ciazy ze to jest niepojete. Z pierwsza corka nic specjalnego mi sie nie chcialo, z druga cala ciaze musialam zjesc jedna tabliczke czekolady milka i tylko tej. Przytylam jedynie 8kg wiec luzik 😂 a teraz? Wczoraj jak mowilam objezdzilam 3 polskie sklepy za biala kielbasa do zurku i juz tracilam nadzieje ze ja znajde z lzami w oczach. Przed chwila ogladnelam relacje Sylwii Peretti na instagramie i pokreci mnie zaraz jak nie zjem kaszanki z kapusta kiszona z grilla… siedze i mysle o niej… w sensie o tej kaszance..
ta tabliczke czekolady to jedna ale dziennie 😂😂😂 zapomnialam dopisac

Ja już kaszankę z kapustą kiszoną jadłam w tej ciąży. Tak mnie kiedyś naszło, że nie mogłam się oprzeć. Dodam, że normalnie nie jadam wcale kaszanki bo nie przepadam :D

Pojechałam na izbę z płomieniami o których pisałam i niestety dziecko przestało się rozwijać w 8 tygodniu, tętna nie znaleźli. Leże, jutro mają podać leki na wywołanie. Muszę się pożegnać z wami :(
Bardzo mi przykro 😢
Kochane :*
Nie przyszło mi być mama majowego bobasa, poroniłam w domu, naturalnie- czyli sprawdziły się przepowiednie pustego jaja. Nie mam sił jechać do szpitala dzisiaj nawet, przecież w Anglii do 12 tyg to nie bobo. Zycze wam wszystkiem lekkich rozwiązań x trzymajcie sie cieplutko x
jejku, tak mi przykro 😭

Sprawdzaly sie u Was "przepowiednie" rodziny nt zachcianek w ciazy a plci dziecka?

Bo przy synku to normalnie kapuste kiszona to jadlabym codziennie i mowili mi ze kwasne na chlopaka i sie sprawdzilo.

Tu jeszcze nie mam smakow procz ziemniakow tluczonych... i jakos mi tak bezplciowo jeszcze 🤦‍♀️😅

reklama
Ja nabawiłam się jakiejś infekcji intymnej i to konkretnie. Wczoraj dzwonił lekarz i zapisał antybiotyk dopochwowo.
Od razu zapytałam o coś na mdłości bo nie mogę funkcjonować do od rana do popołudnia. Dopiero jakby wieczorem żołądek zaczyna mi pracować. Polecił prevomit ale czy to coś da to nie wiem. W składzie witaminy i korzeń imbiru.

Do góry