reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Ja właśnie jutro kupuję placki i idę do przełożonej, następna wizyta 17.10 i wtedy biorę L4. Myślałam, że popracuję do końca stycznia, bo praca biurowa, ale nie dam rady :/ po kilku godzinach siedzenia spina mi brzuch, a przy tych szalonych 2cm szyjki to jest nerwowo. I do tego mdłości/wymioty, sprawiają, że siedząc na spotkaniu zamiast słuchać ustaleń zastanawiam się czy lecieć do wc teraz czy za chwilę.
Lepiej idź niż tak się męczyć :(

Ja chodzę na NFZ i problemu z usg nie mam. 2 ciąże prowadziłam prywatnie, ale teraz i poprzednią na NFZ i nie narzekam...

reklama
Termin z USG na 1.05 a na kwietniowkach na początku zaglądałam jak z om wychodził termin na kwiecień ;)
Pisałaś na innym wątku, że ostatnią miesiączkę miałaś 10 lipca, a termin masz na 1 maja?

Dziewczyny, co w takiej sytuacji chcecie, żeby zrobić?
Wpisywanie wszystkich, którzy się zgłaszają, a wcześniej z nami nie były trochę mija się z celem🤷‍♀️

Pisałaś na innym wątku, że ostatnią miesiączkę miałaś 10 lipca, a termin masz na 1 maja?

Wpisywanie wszystkich, którzy się zgłaszają, a wcześniej z nami nie były trochę mija się z celem🤷‍♀️
Niech takie osoby się poudzielają przez jakiś czas tutaj

A to nie jest tak że na ten prywatny wątek to i tak trochę poczekamy? Pamiętam, że na poprzednim wątku trwało to prawie miesiąc. Wtedy można ewentualnie coś pozmieniać jak się niektóre dziewczyny wykruszą i nie będą się regularnie do nas odzywać 🤔

A to nie jest tak że na ten prywatny wątek to i tak trochę poczekamy? Pamiętam, że na poprzednim wątku trwało to prawie miesiąc. Wtedy można ewentualnie coś pozmieniać jak się niektóre dziewczyny wykruszą i nie będą się regularnie do nas odzywać 🤔
Ja byłam na wątku co szybko się udało przejść na prywatny. Może to przez niezdecydowanie tyle to trwało 🤷

reklama
Do góry