Zielona2426
Fanka BB :)
Mnie wczoraj zaczął boleć ząb byle przetrwać do czwartku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo rozbić na 2 loty - np przez Barcelonę, spędzić 1 dzień i leciec dalejPowiem Wam,że opadły że mnie emocje. Już dzisiejsza wizytę widziałam w czarnych barwach... Jutro zaczynam powoli pakować familie i w piątek rano lecimyyyyyy kolejną wizytę mam 18.10 i myślę,że po powrocie umowie się też na prenatalne. A w ogóle trochę mnie lekarka zbiła z tropu. Na styczeń mieliśmy wyspy Kanaryjskie... Powiedziała,że mnie "nie puści". Długi lot=większe ryzyko zakrzepicy... I tak myślę,że mamy możliwość przełożyć i przełoże chyba na listopad 2023 bobo by miało jakieś 6mies i chyba polecimy we troje. A starsza córkę zostawię z babcią ogólnie na kanary i tak mieliśmy lecieć we dwoje a ona miała zostać z babcią... To chyba się nie pogniewa jak by poleciało młodsze rodzeństwo a ona by u babci była?
a nie uno do 13 tc ?Zobacz załącznik 1447146
Ja z witaminek to tylko prenatal duo i tam jest 2 tys.
Tylko mamy wykupione z biura podróży i jest bezpośredni lot....a co jeszcze w styczniu jest,żeby było w miarę nie daleko (lot do 4h) i ciepło?Albo rozbić na 2 loty - np przez Barcelonę, spędzić 1 dzień i leciec dalej
No obawiam się że tylko kanary .... ewentualnie jakis Egipt może?Tylko mamy wykupione z biura podróży i jest bezpośredni lot....a co jeszcze w styczniu jest,żeby było w miarę nie daleko (lot do 4h) i ciepło?
Egipt to taki trochę hardkor w ciąży .No obawiam się że tylko kanary .... ewentualnie jakis Egipt może?
Ale Ty masz jakieś konkretne ryzyko zakrzepicy czy lekarz zaleca to ot tak?Tylko mamy wykupione z biura podróży i jest bezpośredni lot....a co jeszcze w styczniu jest,żeby było w miarę nie daleko (lot do 4h) i ciepło?
Egiptu się boje boje się że mnie przesra na wylotNo obawiam się że tylko kanary .... ewentualnie jakis Egipt może?
Hmm biorę heparynę stąd pewnie boi się mnie puścić. Jak mówiłam o piątkowym locie na minorke to mówi,że 3h to spoko. Na kanary by się bala bo jest 6hAle Ty masz jakieś konkretne ryzyko zakrzepicy czy lekarz zaleca to ot tak?