reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Hej, mogę się z Wami nieśmiało przywitać :) wczoraj 31 dc i testy pozytywne. Zrobię betę w poniedziałek i środę, żeby sprawdzić przyrost :) z tego co liczę jestem 4+4, termin z OM na 23.05. Mam nadzieje, ze beta pokaże ładne wyniki. Wizytę u lekarza mam na 29.09 - będzie to skończony 6 tydzień.

Załączniki

• IMG_8400.jpeg
    IMG_8400.jpeg
    196,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Czy bóle brzucha to macie non stop czy raczej z przerwami? Mnie od rana nic nie boli i już się martwię 😔
Mnie brzuch bolał świeżo po teście, teraz naprawdę sporadycznie. Od kiedy doszły mdłości i wymioty to prawie wgl nie odczuwam bólu brzucha. Przez dwa wieczory czułam klucie jajnika, trochę się tym martwiłam, ale potem już był spokój, więc zobaczymy co lekarz na to. Dzisiaj mam wizytę to trzymajcie kciuki :)

Mnie brzuch bolał świeżo po teście, teraz naprawdę sporadycznie. Od kiedy doszły mdłości i wymioty to prawie wgl nie odczuwam bólu brzucha. Przez dwa wieczory czułam klucie jajnika, trochę się tym martwiłam, ale potem już był spokój, więc zobaczymy co lekarz na to. Dzisiaj mam wizytę to trzymajcie kciuki :)
Ja mam dopiero w poniedziałek a obiecałam sobie już nie robić testów i bety

reklama
Cześć i czołem! Przeziębienie u mnie chyba ustępuje, katar już na finiszu... Została chrypa. Co do bólu brzucha to mnie tak dość często pobolewa.. coś jak przy owulacji i nie wiem czy to nie zrosty i jelita... Bo najpierw mnie boli a potem idę do łazienki na dwojeczke 🙈 ale też czasem boli jak na okres .

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 14.30 pierwsza wizyta

Do góry