@Zaskoczona30 na pewno teraz nie jesteś się w stanie się uspokoić i myśleć pozytywnie, ale z boku, z dystansu ta sytuacja nie wygląda źle❤ Ja na Twoim miejscu natychmiast zrobiłabym podstawowe Nifty, wynik będziesz miała za kilka dni i obstawiam, że będziesz najszczęśliwsza
Pamiętaj, że 1:86 to statystyka dająca ogromne szanse na zdrowe dziecko
Echo serca tylko dlatego, że przy ZD często zdarzają się wady serca, ale Twoje parametry są ok
Dziewczyny, mega Wam dziękuję, pomogłyście mi BARDZO!❤ Nawet nie wiecie jak, udało mi się zdystansować i nawet jestem mniej przygnębiona
Jem tę wędlinę od lat i nie miałam Toxo, mam nadzieję, że te 4 plastry ujdą mi i Leo płazem
@springflower , ja już 3 lata temu zaczęłam chodzić terapię
Ja mam skłonności do zamartwiania się i tworzenia złych scenariuszy w głowie. Niestety moja mama jest lękowa (chociaż uparce twierdzi, że nie
) i mi to przekazała. Ja normalnie, bez ciąży nie mam od dawna takich akcji, ale ta ciąża odpaliła moje lękowe ścieżki w głowie. Na szczęście nie robi to na mnie już takiego wrażenia i nie histeryzuję aż tak i łatwiej mi się zdystansować
Nawet się nie dziwię, że tak mam, biorąc pod uwagę moje ogólne samopoczucie, jestem jak przejechana czołgiem i łatwiej wpadam w dołki
Dzięki jeszcze raz❤ Ja to w ogóle nie mogę się nadziwić, że ja nie mam przecieciał bo ja uwielbiam tatary, surowe wędliny, sushi z surowym łososiem...no szok