reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

pewnie masz rację i pewnie będąc po drugiej stronie powiedziałabym to samo koleżance, ale niestety hormony tak mnie rozgrzały że nie myślałam... A co dopiero racjonalnie
Mnie by tak rozgrzały, ze wcześniej był mu z mopa przywaliła niż się wzięła za mycie podłogi 😅
Nie daj sobie wmówić następnym razem, ze nic nie robisz. Faceci nigdy nie zrozumieją ile poświęceń, wyrzeczeń i bólu wiąże sie z ciąża, a gdzie tu dodać do tego poród i połóg

reklama
Ojjj leciały różne rzeczy i słowa podczas tych porządków 🙈 jak włoska rodzina...
Dzisiaj doszukiwał się papierów bo mu powrzucałam w różne szafki.
Mój mąż jest typowym introwertykiem, jemu się w głowie nie mieści że moż a mieć tyle uczuć i emocji. To wykracza poza jego horyzonty.
Dzięki Dziewczyny za dobre słowa.

Witajcie ❤️
A co tu takie ponure humory dziś??? Przytulam wszystkie smutne ciężarówki dzisiejsze głowa do góry dziewczyny , najważniejsze teraz są nasze bąbelki nie możemy się denerwować 💙

Ja poczułam ruchy w pierwszej ciąży koło 19 tygodnia dość późno ale były to właśnie takie dziwne muskania z dnia na dzień mocniejsze później to już typowe kopniaki
Jestem ciekawa jak będzie teraz bo jestem w 14 tyg ale dzidzie są dwie czy będę coś czuć prędzej 😃

pewnie masz rację i pewnie będąc po drugiej stronie powiedziałabym to samo koleżance, ale niestety hormony tak mnie rozgrzały że nie myślałam... A co dopiero racjonalnie
Ma rację jak nic, ale czasem dla świętego spokoju robisz coś wbrew sobie i swojemu zdrowiu😑😑 żeby uniknąć gadania i cichych dni. I zastanawiasz się dlaczego on tego nie rozumie.

łączę się w bólu. Wczoraj byla awantura z mężem a dzisiaj ciche dni. I mam dość. Pokłóciliśmy się o głupoty a wyszło na to że nic nie robię. Obiad codziennie na dwa dania, Gary pomyte, mieszkanie ogarnięte, dziecko ze mną bo czeka na ten zabieg... Ale to nic, ze zgodnie z poleceniem od lekarza powinnam leżeć i pachnieć... Zero empatii... Przecież do tego jestem bańka hormonalną... Więc, wstyd się przyznać... Okna umyłam, podłogi odkurzyłam i umyłam, pościel przebralam... Wszystko to co on powinien robić... Aż dziw ze nic mi nie jest... Nic tylko wyć.

U nas w przedszkolu też bostonka, dobrze ze nie chodzi mój.

Jeśli chodzi o ruchy to dziś trzy razy czułam takie niespotykane szturchnięcie na samym dole więc jelita to nie były 🙂 chyba dzidzia mówi matce żeby się puknęła w głowę.
Musisz nauczyć się dbać o siebie, jak ty tego nie zrobisz nie zrobi nikt inny. Najpierw ty później cała reszta. Niestety.
Chłop dorosły da sobie radę,musi.

reklama
Do góry