reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ok

Ja tez, ale mój powiedział mi, że mogę zrobić jak już będę gotowa ;) także czekam na lepsze samopoczucie. I tak diety teraz nie utrzymam.
U mnie będzie następna wizyta 16+4 wiec krzywa wyjdzie ok 19-20tc wiec dość wczesnie ale to pewnie przez wcześniejsza cukrzyce i glukozę 90 na czczo. Tez nie trzymam diety. Nie umiem, nie nadaje się do tego kompletnie

Ja właśnie dopiero 11 tydzień, chyba jedna z ostatnich majowych, termin na 30 maj, trochę w tyle się czuję czasami 😅 Do 15 tygodnia pewnie i u mnie się coś zaokrągli 😁
Ja też ostatnia bo termin według Om na 21. 05 ale wg usg to 28-30 maj... Miałam tylko 3 miesiączki po kp i duży rozrzut 30-45 dni więc z miesiączek to takie wróżenie z fusów🙂też się czuje w tyle bo tu już większość po prenatalnych a ja dopiero 23.11🙈

No, powiem Wam, że trzymanie diety cukrzycowej przy takich mdłościach to wyczyn😐 Wszystko co bym chciała zjeść i nie powoduje aż takich mdłości jest zakazane😈

Dziewczyny, dzięki za wszystkie odpowiedzi o tych ukłuciach w pochwie. Od razu się uspokoiłam. Jeszcze chciałabym podpytać, czy zdarzają Wam się teraz częściej rozwolnienia i biegunki? Ja tak raz na 4-5 dni mam biegunkę ale bez bólu brzucha i bez zapowiedzi, raz i potem normalnie. Sama nie wiem, to podobno objaw od hormonów. Macie tak?

Ja też ostatnia bo termin według Om na 21. 05 ale wg usg to 28-30 maj... Miałam tylko 3 miesiączki po kp i duży rozrzut 30-45 dni więc z miesiączek to takie wróżenie z fusów🙂też się czuje w tyle bo tu już większość po prenatalnych a ja dopiero 23.11🙈
To raczej tylko teraz tak czuć różnice. Później się wyrówna. Tak jak było na lipcowych mamach, ja milam termin na 30 i nie czułam tak bardzo tej różnicy z Wami 😉

Ja właśnie dopiero 11 tydzień, chyba jedna z ostatnich majowych, termin na 30 maj, trochę w tyle się czuję czasami 😅 Do 15 tygodnia pewnie i u mnie się coś zaokrągli 😁
AA to jesteśmy od siebie praktycznie miesiąc, bo mnie na ost prenatalnych wyszedł nawet 30 kwietnia😁

reklama
Do góry