reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Może za długa przerwa w nocy? Zła kolacja stąd rano taki cukier. Do tego ten na ten cukier rano składa się cały dzień. Ja też potrafię mieć ładny cukier w ciągu dnia,a rano bum 92-5, ale już wiem co nie służy😆
i bierzesz insulinę? Bo już się zgubiłam, która bierze a która nie, przepraszam.. 🙈
I co Ci nie służy? Wczoraj właśnie zjadłam jeszcze o 21 pół kromki.
A teraz w ogóle rewelka bo nakluwacz mam popsuty a nie mają w aptece bębenka z lancetami, więc czekam na tą wizytę, żeby się dowiedzieć czy da mi nowy, bo podobno jest taka opcja hm?

reklama
Dziewczyny, czy Wam też zdarzają się takie ukłucia bólu jakby w pochwie, może w szyjce? Trochę jakby jakiś mięsień się naciągał....sama nie wiem. Od wczoraj to mam, wcześniej tak nie miałam, ale chyba któraś z Was pisała, że to normalne i że miała coś takiego w każdej ciąży?
Też mam te ukłucia. A na póżniejszym etapie to już były mocne ukłucia w pochwie czy szyjce , że zdarzyło mi się przyklęknąć na ulicy😏

Cześć Dziewczyny.
Dopadła mnie totalna depresja (ostatnie dwa tygodnie chorowałam, totaltrup z wyglądu, samopoczucie jeszcze gorsze) wyzdrowiałam plus minus - wczoraj byłam na usg, przesunęła się data z 31 na 27 maja, (10+5) bebe ma 3,77 cm, serduszko bije (słyszałam ❤️) prenatalne za 2 tygodnie ale... Wyszedł mi wysoki cukier 5.06 a norma 5.1(jakoś tak)? Mam jeszcze raz zbadać, plus niedoczynność, dostałam euthyrox 50... Biorę już tyle tabsow codziennie, to samopoczucie i masa problemów . Zaczynam być tak przytłoczona tym wszystkim, ciąża, praca, zmiana miejsca zamieszkania, moje humorki których sama mam już dosyć... Uhhhhhhhh. Przepraszam że się żale, ale mam przyjaciółek okrągłe Zero i nawet nie mam z kim o tym wszystkim porozmawiać....

i bierzesz insulinę? Bo już się zgubiłam, która bierze a która nie, przepraszam.. 🙈
I co Ci nie służy? Wczoraj właśnie zjadłam jeszcze o 21 pół kromki.
A teraz w ogóle rewelka bo nakluwacz mam popsuty a nie mają w aptece bębenka z lancetami, więc czekam na tą wizytę, żeby się dowiedzieć czy da mi nowy, bo podobno jest taka opcja hm?
Nie nie mam. Ja te większe cukry nie mam często. Słodycze ciasta 😆😆😆kilka chlebów.

Czyli szansa jest umiarkowaną chyba? 1 na 147 kobiet... Czyli poniżej 1%
Właśnie nie wiem czy to nie duża szansa na przedwczesny, poprzednie ciąże były przed terminem ..obie i pewnie gin wpisał to do wywiadu. Będę mieć spotkanie z genetykiem z kliniki 18 listopada.. wszystko sobie spisze o co chcę zapytać 🤔

Cześć Dziewczyny.
Dopadła mnie totalna depresja (ostatnie dwa tygodnie chorowałam, totaltrup z wyglądu, samopoczucie jeszcze gorsze) wyzdrowiałam plus minus - wczoraj byłam na usg, przesunęła się data z 31 na 27 maja, (10+5) bebe ma 3,77 cm, serduszko bije (słyszałam ❤️) prenatalne za 2 tygodnie ale... Wyszedł mi wysoki cukier 5.06 a norma 5.1(jakoś tak)? Mam jeszcze raz zbadać, plus niedoczynność, dostałam euthyrox 50... Biorę już tyle tabsow codziennie, to samopoczucie i masa problemów . Zaczynam być tak przytłoczona tym wszystkim, ciąża, praca, zmiana miejsca zamieszkania, moje humorki których sama mam już dosyć... Uhhhhhhhh. Przepraszam że się żale, ale mam przyjaciółek okrągłe Zero i nawet nie mam z kim o tym wszystkim porozmawiać....
Ja też mam dzisiaj kryzys przez przeziębienie i mega humorki od pewnego czasu( są dni,że mam już sama siebie dosyć🤦). Potrafię rozplakac sie z byle pierdoły,a faceta mam ochotę rozszarpać!! Takie to uroki🤷
Trzymaj się,damy radę 😘

reklama
Do góry