reklama
TuAga
Fanka BB :)
@Gziełkowa totalnie rozumiem. Przede wszystkim nam hormony dokopują i powodują, że wszystko urasta do rangi tragedii. Ja niby dzisiaj takie super wieści, a siedzę właśnie z dołem jak szafa i wmuszam w siebie danie z niskim indeksem. Cukrem i tarczycą tak bardzo się nie martw, to ciążowa plaga, masa dziewczyn się z tym zmaga. Mi ginekolog (który mnie nastraszył w innych kwestiach) powiedział, że żeby cukry zaszkodziły dziecku to musiałabym chodzić regularnie z cukrem ponad 200 i o tym nie wiedzieć Przejdziesz na dietę i dasz radę Po euteroxie tarczyca Ci się szybko wyrówna i też poczujesz się trochę lepiej. Chyba taki urok ciąży, ciągłe dołki, smutek, jeszcze za oknem czarno totalnie, jesień, plucha. No nic dziwnego
Ja sobie obiecywałam, że już nigdy więcej nie spędzę w Polsce całej jesieni i zimy, bo i bez ciąży to działa na mnie super depresyjnie...no ale cóż, raczej nigdzie teraz latać nie będę więc jakoś godzę się z tym grumpy humorem
Ja sobie obiecywałam, że już nigdy więcej nie spędzę w Polsce całej jesieni i zimy, bo i bez ciąży to działa na mnie super depresyjnie...no ale cóż, raczej nigdzie teraz latać nie będę więc jakoś godzę się z tym grumpy humorem
klaudusia21
Mam synka o imieniu Ksawery ,a mój teść to Leonard a mój brat to Mikołaj mój starszy syn to Kajetan . My w sumie bardzo nastawiamy się na dziewczynkę ,mąż w szczególności i mamy wybrane imię od dawna Kornelia, natomiast jeśli trzeci raz ustrzelił mąż syna to będzie Konstanty bądź Stanisław.Mi dla chłopczyka podoba się, Aleksander, Mikołaj, Ksawery, Ignacy no i oczywiście Leoś..Ale w dłużej wersji Leonard
U nas też będzie StaśMam synka o imieniu Ksawery ,a mój teść to Leonard a mój brat to Mikołaj mój starszy syn to Kajetan . My w sumie bardzo nastawiamy się na dziewczynkę ,mąż w szczególności i mamy wybrane imię od dawna Kornelia, natomiast jeśli trzeci raz ustrzelił mąż syna to będzie Konstanty bądź Stanisław.
Dla dziewczynki nie mamy imienia, ale z tego co mówił lekarz maleństwu coś za bardzo tam wystaje, więc chyba będzie chłopak
malina_11
Można,do 3 tabletek jeżeli jest konieczność.
Dziewczyny! Można brać Apap w ciąży,prawda ??
DziewczyNy gratulacje udanych wizyt i oby tak dalej.
Ja czekam na wynik pappy najpóźniej ma być do przyszłego piątku.
C do imion jeśli zostanie chłopak to na ten moment mój faworyt to Jaś, choć podrzucilyscie też kilka fajnych propozycji. Jeśli zmieni się na dziewczynkę to byłaby Marysia.
Ja czekam na wynik pappy najpóźniej ma być do przyszłego piątku.
C do imion jeśli zostanie chłopak to na ten moment mój faworyt to Jaś, choć podrzucilyscie też kilka fajnych propozycji. Jeśli zmieni się na dziewczynkę to byłaby Marysia.
Paueczka91
U mnie wyszło 1:117 i powiedział mi ze mam się nie przejmować bo to marginalny odsetek, z tym ze w historii mam samo poronienie…Właśnie nie wiem czy to nie duża szansa na przedwczesny, poprzednie ciąże były przed terminem ..obie i pewnie gin wpisał to do wywiadu. Będę mieć spotkanie z genetykiem z kliniki 18 listopada.. wszystko sobie spisze o co chcę zapytać
Mężowi podoba się imię Lena a ja chciałabym Lilianne Chyba będzie dylemat jeśli będzie synek to jednomyślnie AleksanderJa zawsze chciałem Nataniela i Lilianne. Mam.
Teraz jeśli faktycznie Syn to będzie Leon. Nataniel wybierał imię dla brata.
Dziewczynka miała być Zuzanna
Hmmmm
U nas co do imion była krótka piłka... Ja wybieram pierwsze, drugie córka i partner mają ustalić między sobąMężowi podoba się imię Lena a ja chciałabym Lilianne Chyba będzie dylemat jeśli będzie synek to jednomyślnie Aleksander
reklama
Mama2012/2020/2022
A to na pewno. Mnie spadło prawie o 50%,bo jeden w terenie drugi przed 37Właśnie nie wiem czy to nie duża szansa na przedwczesny, poprzednie ciąże były przed terminem ..obie i pewnie gin wpisał to do wywiadu. Będę mieć spotkanie z genetykiem z kliniki 18 listopada.. wszystko sobie spisze o co chcę zapytać
Podziel się: