reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

U mnie wyszło 1:117 i powiedział mi ze mam się nie przejmować bo to marginalny odsetek, z tym ze w historii mam samo poronienie…
U mnie też te poronienia wpisał ..w sumie nic o tym nie mówił .. sama to wyczytałam 🤔ale twój mówi że ok to może nie ma co się martwić
@Mama2012/2020/2022 czyli to statystyki przewidywania z wywiadów i niekoniecznie się wydarzy 🤔

reklama
Mam synka o imieniu Ksawery ,a mój teść to Leonard 😁 a mój brat to Mikołaj 😏 mój starszy syn to Kajetan . My w sumie bardzo nastawiamy się na dziewczynkę ,mąż w szczególności i mamy wybrane imię od dawna Kornelia, natomiast jeśli trzeci raz ustrzelił mąż syna 😅 to będzie Konstanty bądź Stanisław.
Masz bardzo piękne imiona w rodzinie haha 🙂❤. Ja mam kolegę Kostka, bardzo fajny chłopak 🙂. Mi się bardzo Ksawery podoba,ale myślę jak zdrabniać np ? Życzę Ci córeczki 😙. Ja mam w domu córkę Juliannę 🙃,drugiej Julinki nie znam . Julek jest dużo, ale Julianna to zupełnie inne imię.

Cześć dziewczyny. Mam straszny kryzys. Kilka dni temu wróciły wymioty, a od dwóch dni zwracam wszystko. Nawet jak już nie mam czym to dalej męczą mnie nudności i odruch wymiotny. Mąż w delegacji, więc jestem sama w domu. Mam takie zawroty głowy, że nie czuje się na siłach nawet wyjść do sklepu. W nocy zemdlałam w ubikacji. Nie wiem nawet jak długo byłam nieprzytomna. Jak się ocknęłam to dobrą minutę nie wiedziałam gdzie jestem i co się stało. Jedyny plus, to że siedziałam na podłodze, więc nic sobie nie zrobiłam. Dziś przypada równo 14 tydz, a u mnie takie pogorszenie, a muszę przerwać jeszcze dwa tygodnie bez męża. Trzymajcie za mnie kciuki, bo nie wiem jak ja to przetrzymam, jeśli nie będzie żadnej poprawy.
Biedna :(( ja mialam podobnie z migrenami, juz sie cieszylam, ze jest poprawa a w 12 tygodniu na tydzien mnje odcielo, tak, ze nie umialam wstac z lozka...tez modle sie zeby bylo lepiej!
Musimy to jakos przetrwac, trzymam kciuki

U nas Anastazja lub Aleksander. Widziałam, że kilka z was też wpisało Alka (Olka)😀

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Powiem wam, że temat szczepionek wyczerpany na grupie do granic możliwości 🙉🙈 a jeżeli chodzi o wasze imiona to chyba Leon wygrywa w rankingu, u nas w rodzinie już jest dlatego odpada. Aleksander też mi sie podoba, ale mężowi nie, bo ze długie imię i długie nazwisko.
Dla dziewczynek podoba mi się Klara, Lilianna i Iga. Ciekawe co to u nas będzie🤍 u was widzę, że dużo ciąż wyszło „na opak” miała być dziewczynka a tu chłopak i na odwrót hihi 😀 oczywiście życzę wam wszystkim i sobie samej zdrówka, bo to ono jest najważniejsze, a płeć to taki „dodatek”.

Do góry