reklama
pietru
Fanka BB :)
No ja też tak myślałam, dlatego byłam zaskoczona póki co nie biorę tego na 100%To szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystko i on mówi od 16 tygodnia dopiero
Mama2012/2020/2022
Mam 170 i wózek okfajny, ale kojarzą mi się takie wózki, że są dla niskich osób? Prawda czy fałsz? Ze mnie kawał baby
Ja jem wszystko prócz surowego .
Mama2012/2020/2022
Moj prowadzący też zawsze od 16, ale tak się mały Leon ułożył,że nie było wątpliwości. Chociaż ja to nadal tak 90%,że się zgadza(niby 2 lekarzy potwierdziło),teraz wizytę akurat mam w 16 to liczę od Leon dalej ma ogonekTo szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystko i on mówi od 16 tygodnia dopiero
nutka83
oj chciałabym tą pomoc zobaczyć. Może kiedyś się doczekam. Na razie najstarsza przeżywa bunt nastolatki i to ona zawsze we wszystkim musi mieć racje i ba wszystko ma czas Czterolatka już więcej pomoże, ale też potrafi o swoje walczyć, a najmłodsza jak na razie na etapie zazdrości o wszystkich i naśladowaniu czterolatki Tak więc jest wesoło, dlatego w tym wszystkim jakoś trudno mi teraz sobie wyobrazić chłopakaczyli mąż w syna celuje? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
@nutka83 matko trzy córki! To jest wyczyn! Brawo Wy!
Jak wszystkie podrosną i zacznie się rewia mody to współczuję ale za to jaka pomoc w domu hm? Mają smykałkę do gotowania?
@ewaa000000 dokładnie byleby zdrowe! We wcześniejszej ciąży marzyliśmy o synku, jakoś nie czułam się gotowa na córkę i się sprawdziło
Ja nie znoszę tych zmian czasu, chociaż ta jest dla mnie gorsza niż ta wiosenna. Nie wiem czemu ale już sama myśl o tym jakoś źle na mnie wpływa. Przez kilka dni cały rytm dnia mam rozbity.Hej dziewczyny ! Jak tam odczułyście jakoś zmianę czasu ?? Ja bym nie odczuła gdyby nie dzieciaki się im poprzestawiało i we dwójkę wstają o 4.30 a mamuśka by chętnie jeszcze po spała miłego dzionka !
sansavieria
Ja tak. Oczywiście nie wiedziałam tes o której brać duphaston, o której mierzyć cukier [emoji15] nienawidzę tych zmian czasu, ja i tak budzę się wcześnie więc wczoraj miałam masakrycznie dłuuugi dzień i spać mi się chciało już o 19.
Moja Maja nigdy nie bewiła się lalkami zawsze figurki różne ..dinozaury zwierzęta domowe a teraz od kilku lat konie zbiera i w przedszkolu preferowała kolegów zamiast koleżanek teraz ma 9 lat są jednorożce hehe też niby konie ale już lubi mieszane towarzystwo i ma przyjaciółkę miała też traktory i auta do zabawy bo w czymś trzeba wozić te zwierzęta natomiast starsza lalki kucyki i wozeczki tylko różu nie lubiławłaśnie mnie przeważało że za bardzo stereotypowo wychowany ją na księżniczkę, a nie na szczesliwą, znającą swoją wartość kobietę. Ale teraz już jestem gotowa ze straszym bratem nie ma opcji, że będzie się bawić tylko lalkami kiedyś z koleżanką rozmawiałyśmy, że zabawki dla dziewczynek to takie jednorodne a jednak chłopcy mają większe możliwości zainteresowań.
@nutka83 z tego samego powodu co ty też lepiej żeby 3 dziewczynka była łatwiej będzie je ulokować w pokoju i wiem już co i jak ale jak to mówią .. najważniejsze żeby było zdrowe!!! Może w piątek w klinice coś się dowiem odnośnie płci
Co do spania dla maluszki my kupimy mała używaną dostawkę koniecznie na kółkach. Mały bardzo bardzo mało miejsca potem będę się martwić co dalej ze spaniem może do końca następnego roku się wyprowadzimy mam nadzieję... Wózek też wybrałam ..mega lekki i gondolę przerabia się na spacerówkę, bo oczywiście piwnica miniaturka i już zawalona igły już nie wciśniemy żeby trzymać cokolwiek..także hmmmm na zimę jeszcze pojeżdżę w spacerówce tej z wózka 3w1 a na wiosnę kupię lekką małą spacerówkę.
Póki co chcę wózek Colibro Onemax czarny, bo będzie leżał w bagażniku i już widzę jak będzie usyfiony dokupie ochraniacze na koła żeby brudne nie wrzucać bezpośrednio do bagażnika, ale wiecie jak to jest ..czy ja to będę zawsze zakładać chciałabym do lutego/marca mieć ogarnięte z dzidzią ..remont pokoiku gadżety itd., potem chce zabrać się za komunię i ewentualnie przeprowadzkę. Taki plan z grubsza zobaczymy co wyjdzie w praniu
Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
U nas po staremu jeśli chodzi o czas.
Tzn?Ja tak. Oczywiście nie wiedziałam tes o której brać duphaston, o której mierzyć cukier [emoji15] nienawidzę tych zmian czasu, ja i tak budzę się wcześnie więc wczoraj miałam masakrycznie dłuuugi dzień i spać mi się chciało już o 19.
reklama
ewaa000000
Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowa czytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu
Podziel się: