reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Czytam każdy nastawia się na dziewczynke . Ale znalazłam chodz ktoś nastawił się na chłopca tak jak ja 👌😁 u nas tez dziewczynka już lata i pyskuje 🤦‍♀️😂
mąż to już wgl wymyśla imiona dla chłopca, mówi do brzucha jakby był pewien, że tam siedzi chłopiec 🙈 ja też chciałabym chłopaka, ale z tyłu głowy siedzi, że to może być dziewczynka 😊 ja mam siostrę i jesteśmy super zgrane, więc to też super gdyby była druga córka

mąż to już wgl wymyśla imiona dla chłopca, mówi do brzucha jakby był pewien, że tam siedzi chłopiec 🙈 ja też chciałabym chłopaka, ale z tyłu głowy siedzi, że to może być dziewczynka 😊 ja mam siostrę i jesteśmy super zgrane, więc to też super gdyby była druga córka
A może wyczowa że będzie ten wymarzony Syn i będzie grał z tata w piłkę😁. Ale 2 dziewczyny wiesz co to będzie w domu ja z 1 juz problemy tego nie ubierze tego nie chce u was tez tak ?a ma dopiero 3.5lat 🤦‍♀️ Daj potem znać jak będziesz znała płeć. Ja 4 na prenatalne wiec może się dowiem kto tam siedzi. No i najważniejsze by zdrowe 😁

Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowa 😔 czytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu 😂
Może boleć od duphastonu, może od stresu, albo od leżenia...
Spróbuj więcej pić.

Czy ktoś z Was doznał takiej niespodzianki jak ja?
Na ostatnim USG odkryto, że są 2 sztuki...
"Trochę" jestem przerażona...
O kurczę, super! Podwójnie gratuluje :) Daj znać z ciekawości kiedy było widać tylko jedno, a w którym tygodniu pokazał się drugi lokator, zawsze mnie to pasjonuje hah Mam sporo bliźniaków w rodzinie, kibicuję

Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowa 😔 czytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu 😂
Czyli dziś jeszcze szpital? Dość długo Cię trzymają, wiesz może, kiedy odzyskasz wolnosc? :D Wg mnie ten ból głowy może wynikać z progesteronu, ale faktycznie dużo innych czynników może tez być grane, chociażby poduszka i nieswoje lozko :(

Z tymi godzinami bo brałam zawsze dupka 6-14-22 więc nie wiedziałam czy na nowy czas brać od piątej [emoji14] no i cukier też zawsze mierzyłam o 6 a wczorajsza szósta to był już większy odstęp. Niemniej, nienawidzę zmian czasu [emoji14]

Nie zauważyłam, żeby po duphastonie bolała mnie głowa.

Czy są tu dziewczyny które delikatnie plamią w ciąży?

Czy ktoś z Was doznał takiej niespodzianki jak ja?
Na ostatnim USG odkryto, że są 2 sztuki...
"Trochę" jestem przerażona...
To normalne ze jesteś w szoku i przerażona, ja też bym była. :) ale koniec końców jakoś dalibyśmy radę i u Was pewnie też tak będzie. Nie bój się prosić o pomoc.

Jeśli będziesz czuła już teraz że psychicznie słabo sobie radzisz spróbuj ogarnąć jakiegoś psychologa i o tym porozmawiać.

reklama
Do góry