reklama
pietru
Fanka BB :)
Też tak planowałam zrobić,tym bardziej,że to będzie nasze pierwsze dziecko-ale na ostatnim USG (nie spodziewałam się,że już tam coś lekarka zobaczy) nie pytając mnie o zdanie pokazała krocze i w sumie...już sama zobaczyłam płećA co do płci to właśnie ustaliliśmy że kupimy tego balona czarnego boy or girl i ja się z koloru confetti dowiem jaka jest płeć
fryte3qa
z synem miałam Bebetto Silvia, który wazyl 15 kg więc teraz 12 wydaje się lekkiNie chcę Cię straszyć ale ten wózek jest tak pieruńsko ciężki że ja sobie nie wyobrażam nim jeździć bez dziecka [emoji28]
A co do wózków typu 3 w jednym to foteliki/łupinki które są do nich dodawane to największe możliwe badziewia Fotelik polecam kupić oddzielnie i tak do każdego można kupić adaptery i będzie pasować stelaż wózka bez względu na firmę. Dla mnie bezpieczeństwo w aucie jest mega ważne także wybaczcie ale jestem uczulona na foteliki antymandaty [emoji12]
Z córką nie miałam dostawki i teraz to jedyna rzecz, która planuje kupić [emoji28]
Ja też mam nadzieję na dziewczynke [emoji28]
Ze spacerowki pewnie nie będę korzystać.
@pietru to Cię lekarka zrobiła.
My daliśmy synkowi różowe skarpetki zapakowane w torbę prezentową ale była radocha oczywiście milion razy mu powtarzamy ze się to może zmienić i on to rozumie.
Frytki też dzisiaj jadłam, takie ociekające tłuszczem pyszne były
matylkafm
To jeszcze większa niespodzianka [emoji28] mój lekarz w ogóle nie chce mówić o płci. robi zdjęcia i mówi żeby sobie w domu zgadywać [emoji1745]Też tak planowałam zrobić,tym bardziej,że to będzie nasze pierwsze dziecko-ale na ostatnim USG (nie spodziewałam się,że już tam coś lekarka zobaczy) nie pytając mnie o zdanie pokazała krocze i w sumie...już sama zobaczyłam płeć [emoji23]
fryte3qa
czyli mąż w syna celuje? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!Ja dowiem się jutro, zaczynam się tym stresować. Trzymam się wizji jednego dziecka i ta płeć trochę decyzuje o całym wyobrażeniu przyszłości naszej rodziny Wiem, ze ostatecznie nie będzie to miało znaczenia, ja już czuje neutralność, ale maz dalej ma bardzo konkretną te wizje i czuje jakaś presje…
@nutka83 matko trzy córki! To jest wyczyn! Brawo Wy!
Jak wszystkie podrosną i zacznie się rewia mody to współczuję ale za to jaka pomoc w domu hm? Mają smykałkę do gotowania?
@ewaa000000 dokładnie byleby zdrowe! We wcześniejszej ciąży marzyliśmy o synku, jakoś nie czułam się gotowa na córkę i się sprawdziło
matylkafm
Aaaa to masz bice wyrobione [emoji28]z synem miałam Bebetto Silvia, który wazyl 15 kg więc teraz 12 wydaje się lekki [emoji16]
Ze spacerowki pewnie nie będę korzystać.
@pietru to Cię lekarka zrobiła.
My daliśmy synkowi różowe skarpetki zapakowane w torbę prezentową ale była radocha [emoji3] oczywiście milion razy mu powtarzamy ze się to może zmienić i on to rozumie.
Frytki też dzisiaj jadłam, takie ociekające tłuszczem [emoji85] pyszne były [emoji85]
outofthebox
Niee, mąż wlsnie w córkę mocno i często wspomina o wychowywaniu takiej pewnej siebie dziewczynki podbijającej świat, słodka wizja, nie powiem Poprzednio oboje byliśmy mocno w te stronę i się trafiło, niestety ciąża nie przetrwała. Zobaczymy co tym razem W sumie z perspektywy problemów to już mi wszyskto jedno.czyli mąż w syna celuje? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
@nutka83 matko trzy córki! To jest wyczyn! Brawo Wy!
Jak wszystkie podrosną i zacznie się rewia mody to współczuję ale za to jaka pomoc w domu hm? Mają smykałkę do gotowania?
@ewaa000000 dokładnie byleby zdrowe! We wcześniejszej ciąży marzyliśmy o synku, jakoś nie czułam się gotowa na córkę i się sprawdziło
fryte3qa
właśnie mnie przeważało że za bardzo stereotypowo wychowany ją na księżniczkę, a nie na szczesliwą, znającą swoją wartość kobietę. Ale teraz już jestem gotowa ze straszym bratem nie ma opcji, że będzie się bawić tylko lalkami kiedyś z koleżanką rozmawiałyśmy, że zabawki dla dziewczynek to takie jednorodne a jednak chłopcy mają większe możliwości zainteresowań.Niee, mąż wlsnie w córkę mocno i często wspomina o wychowywaniu takiej pewnej siebie dziewczynki podbijającej świat, słodka wizja, nie powiem Poprzednio oboje byliśmy mocno w te stronę i się trafiło, niestety ciąża nie przetrwała. Zobaczymy co tym razem W sumie z perspektywy problemów to już mi wszyskto jedno.
reklama
fryte3qa
świetny pomysł, niestety nie mam tyle miejsca w sypialni, ale łóżeczko też będzie rozłożone pod przewijak i na drzemki.My mieliśmy zwykle łóżeczko a później mąż odkręcił jedna stronę i wysokość ustawił na wysokości naszego materaca i była rewelka zwykle łóżeczko a było dostawką potem przykrecilismy spowrotem jak była potrzeba, takie 2w1
Podziel się: