Cyrknakółkach
Fanka BB :)
.Ja też wczoraj troszkę plamiłam,ale dzień wcześniej miałam pobierana cytologię i lekarka mnie uprzedziła,że może tak się stać
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Ja też wczoraj troszkę plamiłam,ale dzień wcześniej miałam pobierana cytologię i lekarka mnie uprzedziła,że może tak się stać
W ulotce jest napisane żeby w ciąży aplikować palcem a nie aplikatorem także bardzo możliwe że to to.U mnie dziś nerwowo bo wieczorem zaczęłam plamić, stres razy milion [emoji33][emoji33] i wylądowałam w szpitalu na sorze na szczęście z dzidziusiem wszystko w porządku 12 tydz i 1 dzień, lekarz stwierdził że wygląda na to że uszkodziłam sobie tabletką pochwę...? Biorę luteinę dopochwowo od samego początku ciąży dzisiaj miałam ostatnia tabletkę bo już więcej mi nie zapisała moja pani doktor, sądzicie że to tym aplikatorem mogłam sobie coś tam uszkodzić? Wcześniej nic takiego nie miałam [emoji848]
Wiecie jaki ja mam najdziwniejszy i mega upierdliwy objaw ciążowy Kichanie. Nie ma szans, żebym cokolwiek zjadła bez kichania. W życiu tyle nie kichałam Znacie, czy jestem jakimś ewenementem?.