Kochana strasznie mi przykro!! Mocno cię przytulam to niesprawiedliweWracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
reklama
Bardzo mi przykro. Na jakim etapie ciąża obumarła?Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
fryte3qa
Fanka BB :)
bardzo, bardzo mi przykro! Tulę Cię z całych sił.Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Mama2012/2020/2022
Wszystko dobrze. Chłopak jak się patrzy.❣
Lekarz stwierdził, że jakieś 1.5 tyg temu, dziś jest 9+5Bardzo mi przykro. Na jakim etapie ciąża obumarła?
Przykro mi bardzo. Mam nadzieje że jeszcze w niedalekiej przyszłości zostaniesz mamą. Wiem ze czas u Ciebie troszke goni ale bądź dobrej myśli. I myśl o nas ciepło, my na pewno będziemyLekarz stwierdził, że jakieś 1.5 tyg temu, dziś jest 9+5
Dziękuję za wsparcie, staram się mówìc sobie, że tak miało być. Teraz muszę przeżyć ten szpital..Przykro mi bardzo. Mam nadzieje że jeszcze w niedalekiej przyszłości zostaniesz mamą. Wiem ze czas u Ciebie troszke goni ale bądź dobrej myśli. I myśl o nas ciepło, my na pewno będziemy
outofthebox
Strasznie mi przykroDziękuję za wsparcie, staram się mówìc sobie, że tak miało być. Teraz muszę przeżyć ten szpital..
Wiem, ze na pewno dasz radę, to wszystko szybko minie i wrócisz do siebie. Jeśli miałabyś problemy czy pytania to są tu dwie grupy dotyczące poronienia i w obu super dziewczyny, będę trzymała za Ciebie mocno kciuki Kochana, ale jestem pewna, ze znajdziesz w sobie dużo więcej siły, niż się po sobie spodziewasz.
Mama2012/2020/2022
Swoją drogą jak ci lekarze mierzą
Oczywiście opieram się na swoim lekarzu,bo co 3 tyg sprawdza.
Wg prenatalnych większy o 4 dni,a wg mojego lekarza cały czas równo z om
Ważne,że wszystko ok.
Oczywiście opieram się na swoim lekarzu,bo co 3 tyg sprawdza.
Wg prenatalnych większy o 4 dni,a wg mojego lekarza cały czas równo z om
Ważne,że wszystko ok.
reklama
Ja, ja, ja już się nie mogę doczekać a co lepsze miałam na 3 listopada a pani dzwoniła i przesunęła na 4 ale 3 ide do ginGratulacje Dziewczyny udanych prenatalnych KTo jeszcze czeka na prenatalne?
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania
Podziel się: