Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Wokoło też chłopcy.Moja lekarka powiedziała,że nie pamięta kiedy prowadziła ciążę z dziewczynka,sami chłopcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wokoło też chłopcy.Moja lekarka powiedziała,że nie pamięta kiedy prowadziła ciążę z dziewczynka,sami chłopcy
Ja czekam jeszcze 3 tyg termin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod WasGratulacje Dziewczyny udanych prenatalnych KTo jeszcze czeka na prenatalne?
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania
Ja tego nie biorę jeszcze za pewnik,chociaż moja lekarka była zdecydowana na bank..poczekam do II prenatalnychJa pewnie jedyna 01.11?
Ale super się czyta wieści z prenatalnych u nas, same dobre informacje
Właśnie kojarze tez z poprzedniej grupy, ze wydawało się, ze mamy samych chłopców, dziewczynki wysypywały się dopiero z nifty albo lekko po prenatalnych
Ja też się jeszcze do myśli że b dzie chłopiec nie przyzwyczajam. Choć fajnie by było bo w domu już córka więc byłaby parka.Ja tego nie biorę jeszcze za pewnik,chociaż moja lekarka była zdecydowana na bank..poczekam do II prenatalnych
To ja tak miałam jak byłam na lipcowych mamach, urodziłam 27.07 wiec prawie wszystkie były już poJa czekam jeszcze 3 tyg termin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
Ja za 2,5 tygodnia...też końcówka mają, czuje się w tyle we wtorek standardowa wizyta.Ja czekam jeszcze 3 tyg termin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
Ja też po koniec maja, prenatalne 22.11. dopieroJa czekam jeszcze 3 tyg termin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
Ja też jeszcze tak w 90% że chłopiec, może mój Doktor dzisiaj coś powie,chociaż on jest ostrożny .Ja też się jeszcze do myśli że b dzie chłopiec nie przyzwyczajam. Choć fajnie by było bo w domu już córka więc byłaby parka.