mayiumi
Zaciekawiona BB
Wiesz ja sama sobie dałam w myślach kopa wczoraj i mówię ze skoro nie miał zastrzeżeń to nie miał i kropka ! Czytałam wiele opinii na jego temat m. In pomagał dziewczynom których inni skazywali na in vitro i maja teraz dzieci zdrowe, wiec przecież musi być fair wobec pacjentek. I normy tez znam. Ale jestem panikara no cóż poradzęTwój wynik brzmi super, nie masz się czym tu przejmować Ja napisałam o moim 2.2mm tylko dlatego, ze ta ciąża była no idealna, to był jedyny pomiar, który nie był idealny, ale dalej był dobry Plus nifty wyszło tez dobrze, więc NT leciutko po wyższej stronie nic nie znaczył Ja mam chyba lekki syndrom szukania problemu po stronie zarodka, żeby nie przyznać się sama sobie, ze to ta moja krew była powodem straty. Ale wciąż wole mieć diagnozę, jaka by ona nie była, niż się tyko domyślać. Niepotrzebnie Was stresuje!
A najlepszy kwiatek dzisiaj - dzwonię na kolejna wizytę, a Pani w rejestracji mi mówi ze nie ma już terminów na listopad jestem na liście rezerwowej jako 7 po świecie zadzwonię do niego osobiście i się zapytam co z tym fantem zrobić