reklama
Dorka89
Fanka BB :)
34 mam napisaneAle przed którym tygodniem? Bo tam chyba jest 34,37 ,42?
Mama2012/2020/2022
A to ja przed 34 to nie,jakieś duże wartości,dopiero przed 3734 mam napisane
Mama2012/2020/2022
To dużo coś tych chłopców ❣
pietru
Moja lekarka powiedziała,że nie pamięta kiedy prowadziła ciążę z dziewczynka,sami chłopcyTo dużo coś tych chłopców ❣
fryte3qa
Hej! Ja po prenatalnych. U nas jest tak że robią USG i pobierają krew, a opinia łączna przychodzi poczta do dwóch tygodni.
Z USG lekarz powiedział że wygląda wszystko ok, guzka na pępowinie nie widać, przepływy prawidłowe, dokładne dane zobaczę jak przyjdą pocztą.
No i powiedział że chyba będzie dziewczynka
Fajnie bo w domu synek mąż był ze mną to łzy w oczach miał
Ciekawe czy tak zostanie
Z USG lekarz powiedział że wygląda wszystko ok, guzka na pępowinie nie widać, przepływy prawidłowe, dokładne dane zobaczę jak przyjdą pocztą.
No i powiedział że chyba będzie dziewczynka
Fajnie bo w domu synek mąż był ze mną to łzy w oczach miał
Ciekawe czy tak zostanie
TuAga
Gratulacje Dziewczyny udanych prenatalnych KTo jeszcze czeka na prenatalne?
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania
reklama
Mama2012/2020/2022
Ja 18.15 wizytę u prowadzącego.Gratulacje Dziewczyny udanych prenatalnych KTo jeszcze czeka na prenatalne?
Podziel się: