Jutro na wizycie 12+4A który masz tydzień ? Bo ja tez liczę ze może może sie dowiem
reklama
TuAga
Fanka BB :)
@Mama2012/2020/2022 suuper, gratulacje!❤
Ja wróciłam z Nifty...czizas, wielki wenflon mi założyli i tyle krwi utoczyli, że kosmos. Trzy razy pytali czy nie mdleję. Twierdzili, że probówki z Nifty są do kitu i wolą wenflonem Luz, ważne, żeby wszystko było ok. Potem krótki spacer nad jeziorem i do domu. Już leżę (jak leżę to mniej mi niedobrze)
Ja wróciłam z Nifty...czizas, wielki wenflon mi założyli i tyle krwi utoczyli, że kosmos. Trzy razy pytali czy nie mdleję. Twierdzili, że probówki z Nifty są do kitu i wolą wenflonem Luz, ważne, żeby wszystko było ok. Potem krótki spacer nad jeziorem i do domu. Już leżę (jak leżę to mniej mi niedobrze)
Emilia91W
Początkująca w BB
Hej dziewczyny W zeszłą środę miałam prenatalne, to było dokładnie 11+6 i plan był taki, że prenatalne zrobimy za dwa tygodnie razem z testem PAPP-A, ale lekarz w trakcie USG zmienił zdanie, bo wszystko było bardzo ładnie widać i dał mi skierowanie na pobranie krwi do PAPP-A. Powiedział, żebym zrobiła jak najszybciej i przekazała wynik do położnych to wyliczy mi wszystko jeszcze raz i przyśle wynik na maila, ale ostatecznie zrezygnowałam, bo wynik USG wyszedł bardzo dobry i doszliśmy z mężem do wniosku, że to nam wystarczy. A jak to u Was wygląda? Robicie test PAPP-A, czy sobie odpuszczacie?
No i jak samopoczucie? U mnie tak sobie. Dziś 12+4 i od ponad tygodnia zero wymiotów, za to bóle głowy nie do zniesienia i rwa kulszowa (sprzed 2 lat) zaczyna dawać o sobie znaki.. co to będzie jak zacznę rosnąć
Następna wizyta 18 listopada, czyli w 16tc, mam nadzieje, że już będzie widać płeć, chociaż przeczucie mi podpowiada, że będzie chłopak. Ciekawe czy mam dobrą intuicję
No i jak samopoczucie? U mnie tak sobie. Dziś 12+4 i od ponad tygodnia zero wymiotów, za to bóle głowy nie do zniesienia i rwa kulszowa (sprzed 2 lat) zaczyna dawać o sobie znaki.. co to będzie jak zacznę rosnąć
Następna wizyta 18 listopada, czyli w 16tc, mam nadzieje, że już będzie widać płeć, chociaż przeczucie mi podpowiada, że będzie chłopak. Ciekawe czy mam dobrą intuicję
Mama2012/2020/2022
Zrobiłam,ale jak to Doktor powiedział to tylko formalność bo usg idealnyHej dziewczyny W zeszłą środę miałam prenatalne, to było dokładnie 11+6 i plan był taki, że prenatalne zrobimy za dwa tygodnie razem z testem PAPP-A, ale lekarz w trakcie USG zmienił zdanie, bo wszystko było bardzo ładnie widać i dał mi skierowanie na pobranie krwi do PAPP-A. Powiedział, żebym zrobiła jak najszybciej i przekazała wynik do położnych to wyliczy mi wszystko jeszcze raz i przyśle wynik na maila, ale ostatecznie zrezygnowałam, bo wynik USG wyszedł bardzo dobry i doszliśmy z mężem do wniosku, że to nam wystarczy. A jak to u Was wygląda? Robicie test PAPP-A, czy sobie odpuszczacie?
sunflower21
U mnie też na razie wszystko bez zastrzeżeń, ale płci nie podał i nie pytałam Dziś później dodam zdjęcia na naszą grupę
Mama2012/2020/2022
U mnie sam pokazał że tak powiem centralnie Doktor pyta,mówić. To ja że znam ten widokU mnie też na razie wszystko bez zastrzeżeń, ale płci nie podał i nie pytałam Dziś później dodam zdjęcia na naszą grupę
Emilia91W
Początkująca w BB
Super, cieszę się i gratuluję Też bym wstawiła zdjęcie, ale mam tylko zbliżenie fałdu karkowego, także nie jest to zbyt ciekawe ujęcie. Trochę szkoda, ale najważniejsze, że maluch zdrowo rośnieU mnie też na razie wszystko bez zastrzeżeń, ale płci nie podał i nie pytałam Dziś później dodam zdjęcia na naszą grupę
Mama2012/2020/2022
Ja tak miałam w poprzednich , ten Doktor był jakiś taki wyjątkowo dokładny i mu się chciało.Super, cieszę się i gratuluję Też bym wstawiła zdjęcie, ale mam tylko zbliżenie fałdu karkowego, także nie jest to zbyt ciekawe ujęcie. Trochę szkoda, ale najważniejsze, że maluch zdrowo rośnie
Madzia5676
Dziewczyny co braliście na przeziębienie i zatkany nos?
reklama
TuAga
Na zatkany nos parówki z olejku eukaliptusowego i woda morska do nosaDziewczyny co braliście na przeziębienie i zatkany nos?
Podziel się: