sunflower21
Fanka BB :)
ZazdroszczęJa właśnie jadę. Wyjątkowo spokojna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęJa właśnie jadę. Wyjątkowo spokojna.
Witam w klubie Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10Hej czy tylko ja jedyna ledwo co zyje ?
Kurcze naprawde mam juz dosyc i psychicznie i fizycznie...nawet nie przychodzi mi narazie do glowy to zeby myslec o maluszku..wstaje bo musze a bole migrenowe tak mi daly w kosc, ze szkoda gadac.. codziennie budze sie jakby po najgorszym kacu i tak codziennie...
Jakbym czytala o sobie... ten bol glowy nie jest silny a nie daje o sobie zapomnieć przez cały dzień. Nawet jak w nocy sie obudzę. Z niecierpliwością czekam na drugi trymestr...Witam w klubie Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10
Jaki uparty człowiek nie daje się zbadać. 7cm to spoooory już!Dzisiaj mam dzień skurczy macicy, robione usg mam już 2x,czekam na kolejne bo nie wszystko Doktor może zobaczyć. Póki co wszystko super. Ponad 7 centymetrów
Strasznie, fajnie że lekarz taki dokładny. Jestem w szoku bo to nfz.Jaki uparty człowiek nie daje się zbadać. 7cm to spoooory już!
Super, ze próbuje po kilka razy! Moja kiedyś na prenatalnych uciskała mi macice jak kurde ciasto na pizze, a i tak dzidź nie chciał się ruszyć. Proponowałam, ze coś zjem albo pochodzę i wrócę, ale widzę, ze u niej to czas na wagę złota… Tym razem będę pamietała o Twoim lekarzu i uparcie czekałaDzisiaj mam dzień skurczy macicy, robione usg mam już 2x,czekam na kolejne bo nie wszystko Doktor może zobaczyć. Póki co wszystko super. Ponad 7 centymetrów
Super, że tyle czasu przeznacza, oby w końcu się udało. Ja za godzinę mam usgDzisiaj mam dzień skurczy macicy, robione usg mam już 2x,czekam na kolejne bo nie wszystko Doktor może zobaczyć. Póki co wszystko super. Ponad 7 centymetrów