reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Hej hej☺️ Rany jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów 🙈 jutro prenatalne, a ja przeżywam 😂 w pierwszej ciąży jakoś nie przypominam sobie żebym się tak stresowała 😏 jeszcze dodatkowo wyszły mi bakterie e coli w moczu 😫 miała któraś z Was takie problemy ?

Hej czy tylko ja jedyna ledwo co zyje ?
Kurcze naprawde mam juz dosyc i psychicznie i fizycznie...nawet nie przychodzi mi narazie do glowy to zeby myslec o maluszku..wstaje bo musze a bole migrenowe tak mi daly w kosc, ze szkoda gadac.. codziennie budze sie jakby po najgorszym kacu i tak codziennie...

Hej czy tylko ja jedyna ledwo co zyje ?
Kurcze naprawde mam juz dosyc i psychicznie i fizycznie...nawet nie przychodzi mi narazie do glowy to zeby myslec o maluszku..wstaje bo musze a bole migrenowe tak mi daly w kosc, ze szkoda gadac.. codziennie budze sie jakby po najgorszym kacu i tak codziennie...
Witam w klubie😕 Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10😌

Witam w klubie😕 Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10😌
Jakbym czytala o sobie... ten bol glowy nie jest silny a nie daje o sobie zapomnieć przez cały dzień. Nawet jak w nocy sie obudzę. Z niecierpliwością czekam na drugi trymestr...

Dzisiaj mam dzień skurczy macicy, robione usg mam już 2x,czekam na kolejne bo nie wszystko Doktor może zobaczyć. Póki co wszystko super. Ponad 7 centymetrów🥰
Super, ze próbuje po kilka razy! Moja kiedyś na prenatalnych uciskała mi macice jak kurde ciasto na pizze, a i tak dzidź nie chciał się ruszyć. Proponowałam, ze coś zjem albo pochodzę i wrócę, ale widzę, ze u niej to czas na wagę złota… Tym razem będę pamietała o Twoim lekarzu i uparcie czekała :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry