reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Hej. Od wieczora mam ogromny ból krzyża, niestety teraz też boli. Nie wiem co robić. Trochę się nakręcam. Jestem sama z dzieckiem od kilku dni. Bolało was już tak? Trochę się wczoraj narobiłam, posprzątałam łazienkę, umyłam meble w kuchni (ale nie był to jakiś ogromny wysiłek).
Może od wysiłku. Dzisiaj nic nie rob,odpoczynek.
Miałam takie bóle z córka.

reklama
dzień dobry 😍Ale wy wcześnie wstajecie hehe ja koło 5 na siku potem ciężko mi zasnąć i się denerwuje ale jestem ogólnie nieprzytomna .. wstałam koło 8 zjadłam teraz śniadanie a na 8 miałam jechać na zajęcia bo do szkoły się zapisałam ale pojadę niedlugo 🙈 ja nie wiem ja w ciąży mam kaszkę zamiast mózgu to ja nie wiem czy ja coś zapamiętam na tych zajęciach...

Mnie mama odwiedziła z rana na kawę. Skorzystałam z okazji i wzięłam prysznic. Rano musiałam wylać skisniete mleko z butelki córki, bo jjąschowała . Oczywiście po dwóch dniach znalazłam i rzygalam jak kot . Trzecia ciąża i zupełnie inaczej. Zapachy to dla mnie dramat...

Ja wstałam tylko na chwilę do WC... Lekko kłuje mnie po stronie lewego jajnika (tego z którego była owu)... Hmmm, nie wiem czy to coś oznacza, bo w zasadzie bez powodu czasami z prawej strony jakby prawy jajnik też mnie kłuje (a nie ma połączenia z macicą)...

Zaraz idę spać dalej (spanie mam tylko do 7-8 bo młodą muszę odstawić na zajęcia)... Ale po powrocie będę mogła kontynuować spanie bo młoda już wraca sama :-)
Mnie zawsze kłuje i prawa i lewa strona rano, a wczoraj zaczęła mnie pachwina bolec i tak promieniowało ze nad kolanem czułam. Zastanawiam się czy te bóle kiedyś przejdą czy będzie tylko gorzej…. Między jajnikiem a macica tez jest więzadło i to ono pracuje i boli😀

Ostatnia edycja:
Mnie zawsze kłuje i prawa i lewa strona rano, a wczoraj zaczęła mnie pachwina bolec i tak promieniowało ze nad kolanem czułam. Zastanawiam się czy te bóle kiedyś przejdą czy będzie tylko gorzej…. Między jajnikiem a pachwina tez jest więzadło i to ono pracuje i boli😀
Zaczyna też szczypać ujście... I zastanawiam się czy nie przejechać się na jakoś sor czy coś - albo sobie wkręcam, bo odebrałam wyniki moczu i wyszły mi podwyższone leukocyty w moczu i 80k bakterii...
Przy czym to, że często mam zapalenia pęcherza i lokatorów wiem od 2012 mniej więcej, bo mam skamieniałą jedną nerkę, która może siać...

reklama
Cześć dziewczyny :) Ale ranne ptaszki z Was ;) z tego co pamiętam są tu jakieś Mamusie,które odrzuciło od kawy. Niestety ja tez do nich dołączam ☹️ powiedzcie mi czym zastępujecie tą kawę,żeby się rozbudzić ?🙈
Ja mam prenatalne za 12 dni , a w przyszłym tygodniu idę na pobranie krwi do Pappa. Już nie mogę się doczekać ,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Pobolewal mnie brzuch dzisiaj w nocy i się trochę przestraszyłam. Podejrzewam że bolał dlatego że się nalatalam przy dzieciakach w dzień i w nocy bo ciągle zakatarzona 🙈

Do góry