Hmmmm
Fanka BB :)
Słyszałam, że prenatalne najlepiej robić już po skończonym 12tc (jak zacznie się drugi trymestr)Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
Chociaż normą jest od 11+0 do 13+6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam, że prenatalne najlepiej robić już po skończonym 12tc (jak zacznie się drugi trymestr)Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
A to wiadomo.Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
Postanowienia są fajne (gorzej z trzymaniem się ich )ddzień dobry dziewczyny.
Ja oczywiście już się witam , kawa się robi. Śliczna ta córka koleżanki ❣
8.30 fryzjer,później trochę załatwien mam.
Wczoraj padłam z córką o 20,ale co się dziwić.
Kolacja świetna kebab i cola,postanowienie ostre że ostatni taki weekend i koniec,bo pobije rekord z córką 20 kg, już ok 5-6 mam.
To ja mocna jestem w postanowieniach,więc spoko.Postanowienia są fajne (gorzej z trzymaniem się ich )
Poza tym dużo zdrówka dla maluszka.
Który tydzień?
Też miałam takie wczoraj.Ja wstałam tylko na chwilę do WC... Lekko kłuje mnie po stronie lewego jajnika (tego z którego była owu)... Hmmm, nie wiem czy to coś oznacza, bo w zasadzie bez powodu czasami z prawej strony jakby prawy jajnik też mnie kłuje (a nie ma połączenia z macicą)...
Zaraz idę spać dalej (spanie mam tylko do 7-8 bo młodą muszę odstawić na zajęcia)... Ale po powrocie będę mogła kontynuować spanie bo młoda już wraca sama :-)