reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Wszystkiego najlepszego @gorla 🌹

Ja już schizuję przed poniedziałkowym szybkim USG. Lekarz kazał się tym w ogóle nie przejmować, że mój maluch był 3 dni młodszy ostatnio, ale logika swoje, a emocje swoje oczywiście :) Jak jechałam na pierwsze USG to nawet w samochodzie już się nie stresowałam, a teraz sobota, a mi już lekka panika wjeżdżą 😬 Byłabym najszczęśliwsza na świecie w poniedziałek, gdyby się okazało, że maluch ma ponad 2 cm już i dobre tętno🤗

Dziś zaczęłam zapisywać moje cukry. Na dwa wyniki mam na razie dwa złe, ale tylko o kilka jednostek przekroczone, na czczo 93, a po śniadaniu 145...ale to moja wina bo zjadłam słodkiego rogala (już nie będę) jak poszliśmy po chleb do piekarni🤭

Wszystkiego najlepszego 🎂
Dziękuję bardzo 😘♥️
@TuAga również dziękuję 🤗😘 trzymam kciuki za wizytę na pewno będzie wszystko oki
Ja w końcu ogarnęłam ten detektor i mam zapis i pomiar tętna na tel ..wystarczyło zaktualizować tą aplikację, bo była na starszy model tel. Słyszę też czasem swoje tętno😎🤔 ale wiem, że to moje takie stłumione, zależy jak przyloze i dalej słychać dzidzi szybsze. Ogólnie detektor ok.

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego @gorla 🌹

Ja już schizuję przed poniedziałkowym szybkim USG. Lekarz kazał się tym w ogóle nie przejmować, że mój maluch był 3 dni młodszy ostatnio, ale logika swoje, a emocje swoje oczywiście :) Jak jechałam na pierwsze USG to nawet w samochodzie już się nie stresowałam, a teraz sobota, a mi już lekka panika wjeżdżą 😬 Byłabym najszczęśliwsza na świecie w poniedziałek, gdyby się okazało, że maluch ma ponad 2 cm już i dobre tętno🤗

Dziś zaczęłam zapisywać moje cukry. Na dwa wyniki mam na razie dwa złe, ale tylko o kilka jednostek przekroczone, na czczo 93, a po śniadaniu 145...ale to moja wina bo zjadłam słodkiego rogala (już nie będę) jak poszliśmy po chleb do piekarni🤭
I narobiła ochoty na słodkiego rogala... Chyba się przejdę do biedry zaraz 😂🤣

Hehe nic nie mów 🤣 ja na szczęście mam amerykankę i donaty, bo rodzice wczoraj przywieźli i nie muszę wychodzić
Ja sobie przypomniałam, że mam sernik na zimno po imieninach brata...
Ale stanęło na sałatce...
Ps Wam też jak się najecie burczy w brzuchu i się przekręca jakbyście z tydzień nie jadły? (Normalnie ludziom burczy w brzuchu z głodu.... Mi chyba z przejedzenia) 😂🤣😅

reklama
Do góry