reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

A więc tak jestem Monika mam już jedno dziecko Amelkę która ma 4 latka. Pierwszą ciążę znioslam okropnie praktycznie od samego początku była zagrożona , do tego kwiak większy od dziecka , większość ciąży leżałam w domu lub w szpitalu. Miesiąc wcześniej odeszły mi wody pękł pęcherz płodowy i zrobili cesarskie cięcie podczas którego dostałam krwotoku , dziecko wyjęli a ja miałam jeszcze dwie godziny operacje bo nie mogli tego zatrzymac.. ogólnie dużo przeszłam w trakcie pierwszej ciąży dlatego długo też zwlekaliśmy z mężem o decyzji o drugim dziecku... Obecnie byłam raz u lekarza dwa tyg temu potwierdzić ciążę i dostałam odrazu przymusowe zwolnienie lekarskie z względu głównie pierwszej ciężkiej ciąży ale i z względu na to że serduszka są dwa.
❤️ Obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży
Screenshot_2021-10-06-20-03-49-606_com.miui.gallery.jpg

reklama
A więc tak jestem Monika mam już jedno dziecko Amelkę która ma 4 latka. Pierwszą ciążę znioslam okropnie praktycznie od samego początku była zagrożona , do tego kwiak większy od dziecka , większość ciąży leżałam w domu lub w szpitalu. Miesiąc wcześniej odeszły mi wody pękł pęcherz płodowy i zrobili cesarskie cięcie podczas którego dostałam krwotoku , dziecko wyjęli a ja miałam jeszcze dwie godziny operacje bo nie mogli tego zatrzymac.. ogólnie dużo przeszłam w trakcie pierwszej ciąży dlatego długo też zwlekaliśmy z mężem o decyzji o drugim dziecku... Obecnie byłam raz u lekarza dwa tyg temu potwierdzić ciążę i dostałam odrazu przymusowe zwolnienie lekarskie z względu głównie pierwszej ciężkiej ciąży ale i z względu na to że serduszka są dwa.
❤️ Obecnie jestem w 10 tygodniu ciążyZobacz załącznik 1326585
A to ci psikus😉 dwa serduszka to podwójne szczęście ale tez więcej zmartwień. Oby jak najmniej! Jak często masz wizyty?

Ale super, podwójne gratulacje, to chyba pierwsza ciąża bliźniacza w tej grupie :)

Podwójne gratulacje i witamy ❤️❤️

reklama
Hej, ja ostatnio tu rzadko. Tak podczytuję i sobie ostatnio uświadomiłam, że sporo nas się tu wykruszyło na wątku. W moim najbliższym otoczeniu też jest ciąża obumarła. Ja sobie nadal walczę z mdłościami, czekam na środową wizytę i staram się utrzymywać racjonalny optymizm🙂
To w takim razie obie czekamy na środową wizytę, też staram się pozytywnie myśleć natomiast nachodzą mnie czarne myśli. W moim otoczeniu jest też ciąża zdrowa dwa tygodnie różnicy jest między nami 😊

Do góry