Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja bym poszła chętnie już na usg nawet do kogoś innego ale nie kombinuje,bo mi znowu głupoty nagadają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z moją kuzynką mamy 4 tyg różnicy, a nasze pierwsze dzieciaki też są z jednego roku...To w takim razie obie czekamy na środową wizytę, też staram się pozytywnie myśleć natomiast nachodzą mnie czarne myśli. W moim otoczeniu jest też ciąża zdrowa dwa tygodnie różnicy jest między nami
Nie wierzę strasznie współczuję !!Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Super że się odezwałaś. Rzeczywiście ostatnio dużo złego tu się dzieje. Mam nadzieje ze juz żadna z nas tego nie doświadczy.Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas ponieważ musiałam się zdystansować od przykrych historii. W sumie chyba dalej będę trzymała się jeszcze przez jakiś czas na uboczu, ponieważ mam gigantyczne huśtawki nastroju. U nas dziś 9+0. Tydzień temu byłam na wizycie, wszystko jest ok, zrobiłam juz pierwsze badania - wyniki książkowe. Czekam na USG prenatalne, które mam w 12+0 czyli za 3 tygodnie.
Super, bardzo cieszą i podbudowują takie wiadomości. Zdrówka i niech dalej pięknie się rozwijaDziewczyny, ja już po. Wszystko ok. 10+4 zgodnie z moimi obliczeniami. Bombelino ma 3,7 cm. Następna wizyta za 4 tygodnie. A za 3 tyg. prenatalne.
Będzie dobrze, trzymam kciuki!Dziewczyny,
jutro mam prenatalne (11+4).Trzymajcie kciuki bo mega się stresuje Do tego moja pierwsza ciąża,więc same rozumiecie
O której? Czekamy. Dawaj znacDziewczyny,
jutro mam prenatalne (11+4).Trzymajcie kciuki bo mega się stresuje Do tego moja pierwsza ciąża,więc same rozumiecie