reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Wizyty mam póki co co miesiąc tak jak zwolnienie będzie się kończyć teraz pójdę jakoś 27-28 października bo 29 zapisana jestem na USG prenatalne. Powiem wam że to czekanie do wizyty jest okropne, póki co wiem że jedna dzidzia jest odrobinę mniejsza od drugiej no i lekarz kazał czekać mi na przyszły msc jak będzie. Biorę duphaston 3 razy dziennie, witaminy, no i zapobiegawczo acard bo w pierwszej ciąży miałam krwiaka.

Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas ponieważ musiałam się zdystansować od przykrych historii. W sumie chyba dalej będę trzymała się jeszcze przez jakiś czas na uboczu, ponieważ mam gigantyczne huśtawki nastroju. U nas dziś 9+0. Tydzień temu byłam na wizycie, wszystko jest ok, zrobiłam juz pierwsze badania - wyniki książkowe. Czekam na USG prenatalne, które mam w 12+0 czyli za 3 tygodnie.

Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
Nie wierzę😓😓 strasznie współczuję !!

Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas ponieważ musiałam się zdystansować od przykrych historii. W sumie chyba dalej będę trzymała się jeszcze przez jakiś czas na uboczu, ponieważ mam gigantyczne huśtawki nastroju. U nas dziś 9+0. Tydzień temu byłam na wizycie, wszystko jest ok, zrobiłam juz pierwsze badania - wyniki książkowe. Czekam na USG prenatalne, które mam w 12+0 czyli za 3 tygodnie.
Super że się odezwałaś. Rzeczywiście ostatnio dużo złego tu się dzieje. Mam nadzieje ze juz żadna z nas tego nie doświadczy.
Wyglada na to ze mamy ten sam termin porodu u mnie tez dziś 9+0 🙂

reklama
Do góry