reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Mam ogromną nadzieję, że 12+1 to nie będzie za wcześnie na prenatalne. Najfajniej byłoby mieć wizytę kilka dni przed, żeby zobaczyć rozmiar dzidzi orientacyjnie a tak to nie wiadomo 🙈

Mam ogromną nadzieję, że 12+1 to nie będzie za wcześnie na prenatalne. Najfajniej byłoby mieć wizytę kilka dni przed, żeby zobaczyć rozmiar dzidzi orientacyjnie a tak to nie wiadomo 🙈
Myślę że powinno być widać. Ja pewnie też będę miała w tym dniu ( według om 12+3) i mam nadzieje ze bedzie ok. Chociaz mam nadwagę i pewnie badanie nie będzie przez brzuch tylko dopochwowe. Nie mogę się doczekać

Prenatalne robi się od 11 do 13+6 wiec nie będzie za wczesnie. Ja sie zastanawiałam czy 11+5 (jak będę miała) to nie za szybko, ale babka co rejestruje to chyba się zna w których tyg ma rejestrować

Hej dziewczyny wiem że wcześniej był już poruszany wątek prenatalnych ale nie mogłam znaleźć chciałam was tylko zapytać jak wam mówiono z USG i z krwią ? Bo mi w rejestracji babki kazały pobierać krew kilka dni nawet tydzień szybciej niż będzie USG i z wynikami przyjść na USG a moje koleżanki miały robione tak że szły na krew w ten sam dzień USG a potem opis do krwi na maila dostały .
Ja tez mam krew tydzień wczesniej, niby od razu na usg będzie omówione wszystko

Myślę że powinno być widać. Ja pewnie też będę miała w tym dniu ( według om 12+3) i mam nadzieje ze bedzie ok. Chociaz mam nadwagę i pewnie badanie nie będzie przez brzuch tylko dopochwowe. Nie mogę się doczekać
Myśle ze możesz się załapać. Ja przez brzuch miałam już 9+4 bo było lepiej widać niż dopochwowym

reklama
Do góry