Może dlatego ze lekarz wrzuci w program i od razu na wizycie powie ci o wynikachNo to ja nie wiem czemu mi kazały z wynikiem przyjść już
reklama
U mnie też krew będzie pobrana w tym samym dniu co USG.No to ja nie wiem czemu mi kazały z wynikiem przyjść już
sunflower21
Fanka BB :)
Mam ogromną nadzieję, że 12+1 to nie będzie za wcześnie na prenatalne. Najfajniej byłoby mieć wizytę kilka dni przed, żeby zobaczyć rozmiar dzidzi orientacyjnie a tak to nie wiadomo
Myślę że powinno być widać. Ja pewnie też będę miała w tym dniu ( według om 12+3) i mam nadzieje ze bedzie ok. Chociaz mam nadwagę i pewnie badanie nie będzie przez brzuch tylko dopochwowe. Nie mogę się doczekaćMam ogromną nadzieję, że 12+1 to nie będzie za wcześnie na prenatalne. Najfajniej byłoby mieć wizytę kilka dni przed, żeby zobaczyć rozmiar dzidzi orientacyjnie a tak to nie wiadomo
Prenatalne robi się od 11 do 13+6 wiec nie będzie za wczesnie. Ja sie zastanawiałam czy 11+5 (jak będę miała) to nie za szybko, ale babka co rejestruje to chyba się zna w których tyg ma rejestrowaćMam ogromną nadzieję, że 12+1 to nie będzie za wcześnie na prenatalne. Najfajniej byłoby mieć wizytę kilka dni przed, żeby zobaczyć rozmiar dzidzi orientacyjnie a tak to nie wiadomo
Paueczka91
Ja tez mam krew tydzień wczesniej, niby od razu na usg będzie omówione wszystkoHej dziewczyny wiem że wcześniej był już poruszany wątek prenatalnych ale nie mogłam znaleźć chciałam was tylko zapytać jak wam mówiono z USG i z krwią ? Bo mi w rejestracji babki kazały pobierać krew kilka dni nawet tydzień szybciej niż będzie USG i z wynikami przyjść na USG a moje koleżanki miały robione tak że szły na krew w ten sam dzień USG a potem opis do krwi na maila dostały .
Myśle ze możesz się załapać. Ja przez brzuch miałam już 9+4 bo było lepiej widać niż dopochwowymMyślę że powinno być widać. Ja pewnie też będę miała w tym dniu ( według om 12+3) i mam nadzieje ze bedzie ok. Chociaz mam nadwagę i pewnie badanie nie będzie przez brzuch tylko dopochwowe. Nie mogę się doczekać
Madzia5676
Ja mam jeszcze wcześniej 11+2Myślę że powinno być widać. Ja pewnie też będę miała w tym dniu ( według om 12+3) i mam nadzieje ze bedzie ok. Chociaz mam nadwagę i pewnie badanie nie będzie przez brzuch tylko dopochwowe. Nie mogę się doczekać
reklama
Podziel się: