reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja akurat jadę do Tychów ;) przesyłam ci screena tej przychodni. Poszperaj w internecie może bliżej twojego miejsca zamieszkania jest też coś takiego (no chyba,że do Tychów też masz blisko😁). Moja ginekolog skierowała mnie akurat tam i mam badania w przyszłym tyg
Mam 8 km do Tychów:D

reklama
Macie może ochotę trochę ponarzekać? Ktoś może tez się czuje dziś jakby czołg po nim przejechal? :D Dostałam rwy kulszowej, boli mnie pośladek, pół pleców i jedno udo :D

A na dodatek jakies czerwone plamki (wygląda jak pęknięte naczynko) i chyba zaczyna mi się migrena, wtf?! :D

A jeszcze ogarnelam, ze 10 dni mojej heparyny kosztuje 350zł :D Jeśli mam to brac jeszcze 30 tyg + połóg, to życzę sobie powodzenia xd Mam nadzieje, ze ubezpieczenie zacznie za to placic od 13 tyg :o

Cześć, czy zdarzyło Wam się że poszłyście na wizytę na NFZ i ginekolog odmówił Wam prowadzenia ciąży że względu na dużą ilość pacjentek? Kurde mam 1wizyte w poniedziałek u nowej ginekolog i boję się że odmówi mi prowadzenia ciąży bo wiem że ma dużo kobiet

Super!! 😁 Cieszę się,że mogłam pomoc😁👍 tylko dodzwonić się tam ...🤦 ale dodzwoniłam się koło 17.30 i o dziwo odebrała miła pani;)
No właśnie dzwoniłam i zapisali mnie dopiero na 5 listopada. No i to będzie moj 13tydzien 5 dzien więc na styk.... Za 2 tygodnie idę na ginekologa to się dowiem dokladnie jaki jest wiek ciazy.

Dziewczyny, nie wiem czy to zasługa ciazy ale normalnie włosy mi się zaczęły kręcić! Mam takie raczej podatne, ale teraz normalnie strączki mi się robią- nigdy wcześniej się tak nie kręciły.
Mi się po drugiej ciąży zaczęły falować, ale niestety tylko z tylu głowy. Przód prosty, a tył napuszony i falowany 🙈

No właśnie dzwoniłam i zapisali mnie dopiero na 5 listopada. No i to będzie moj 13tydzien 5 dzien więc na styk.... Za 2 tygodnie idę na ginekologa to się dowiem dokladnie jaki jest wiek ciazy.
Faktycznie na styk,ale dobrze,że jeszcze udało ci się załapać👍 i szok,że o tej godzinie ktos tam odebrał😁

reklama
Cześć, jestem we wczesnej ciąży termin na początek czerwca. Widziałam że pisałyście o krwiaku w ciąży. Jak skończyła się historia? Można mieć nadzieję że będzie dobrze? Wchłonął się u Was?
Ja się dowiem dopiero 22 października jak tam z krwiakiem. Na razie przyjmuję luteinę, a tak to żadnych innych objawów nie mam.

Do góry