Dorota1983
Aktywna w BB
Robilam 3 razy najpierw miala okolo 1200 ,nastepna 2300 ,nastepna 3300 wiecej nie robilamto może idź za tydzień lub 2? A ogólnie betę robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robilam 3 razy najpierw miala okolo 1200 ,nastepna 2300 ,nastepna 3300 wiecej nie robilamto może idź za tydzień lub 2? A ogólnie betę robiłaś?
A co z tym bólem? Coś zaradzili?Dziękuję za pocieszenie
Nie nic nie zarazdziliA co z tym bólem? Coś zaradzili?
Więc jesteśmy dzień po dniuHej Ja dzisiaj 5+5, w środę mam wizytę i już się stresuję, w 5+1 było widać pęcherzyk i ciałko żółte
Mogło to być plamienie implantacyjneNie wiem czy to jakas Podpowiedź ale 11 września dostałam rozowych uplawow tak jednorazowo co myslalam ze okres się zbliża ,może to jakas Podpowiedź?
Niby tortuta, ale pewnie się cieszysz, tak?8+2 i witam mdłości, od połowy dnia w łóżku, ale ani nie zasnę, ani nie mogę normalnie funkcjonować. Pierwszy raz mnie od czegoś odrzuca i jest to…większość jedzenia plus słodycze Na szczęście sporo rzeczy dalej mogę jeść bez przeszkód